Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.06.24

A változás a felismeréssel kezdődik!

 Elgondolkodtál már azon, hogy miért kell harcolnod, küszködnöd minden egyes nap? Nem azon, hogy hol, hogyan, hanem azon, hogy miért? Belegondoltál-e valaha is, hogy kinek is dolgozol igazából? Hogy az általad megtermelt javak kinek is hoznak igazi hasznot?

Apropó!

Egyik vasárnap reggel barátommal autóztunk közös úti célunk felé, de amikor a Liedl elé értünk váratlanul be ált a kanyarodó sávba, azzal a megjegyzéssel, hogy vesz „egy-két” dolgot. Ránéztem, de nem szóltam semmit. Ő is tagja annak a kis csoportnak, akikkel január óta rendszeresen összejárunk, hogy megbeszéljük, értelmezzük világunkat, hogy miért lett ilyen embertelen és mit kellene tenni a változásért, egy élhetőbb jövőért. Ezeken a beszélgetéseken sokszor szóba jött már, hogy a szokásainkon kell változtatnunk, hogy a multik műkajákkal, mérgezeik az életünket, a bankok meg kifosztanak bennünket, hogy tönkre tették a magyar mezőgazdaságot, ipart, s hogy miattuk szűnt meg oly sok munkahely….

Szóval ránéztem, majd mikor leparkolt, annyit mondtam csak, hogy megvárom itt a kocsinál, hisz a pár dologgal úgy is gyorsan végez. Ahogy elment, körül néztem s figyelni kezdtem az embereket. Zsúfolt volt a parkoló, s nagy volt a jövésmenés. Már láttam, hogy barátom nem fog gyorsan végezni…

Feltűnt, hogy javarészt jólöltözött, nyugdíjas korú emberek jönnek-mennek a színes csecse-becsékkel megrakott bevásárló kocsikkal. Elgondolkodtam, vajon ezek a kedves idősödő emberek miért pont vasárnap délelőtt „lepik” el ezt a szupermarketet.  Szomorú látvány volt… 

A megfejtést pár nap múlva egy másik barátom adta, kinek beszéltem az esetről. Ennek az áruházláncnak a polcain mindig vasárnap jelennek meg az új akciós termékek, s a kedves nyugdíjasaink, kevéske nyugdíjukkal, sietve mennek minden vasárnap, nehogy lemaradjanak valami „fontos” akciós termékről.

Még jobban elszomorodtam. 

Ha cinikus akarnék lenni, akkor azt mondhatnám, hogy kedden meg az orvosi rendelőben várják a sorukat, az „akciós” gyógyszer receptekért….

(Azt tudtad? A multinál azért kapsz árkedvezményt, mert ugyan az a tulajdonosa, mint a gyógyszergyárnak, s amit megtakaríthatsz a bevásárlásnál azt majd elköltöd gyógyszerekre!)

Minden egyes forinttal, amit a multi cégek kasszájánál hagyunk, támogatjuk  Magyarország kifosztását, segítjük a globalista elitet nemzet romboló céljának megvalósításában. Vásárlásunkkal azt támogatjuk, hogy újabb munkahelyek szűnjenek meg, hogy még mélyebbre küzdjük magunkat.

Azt tudtad, hogy a Magyarország gazdasága már 90%-ban idegen tulajdonban van?  A magyar vállalkozások pedig gyorsuló ütemben számolódnak fel. Hova-tovább megtűrt (rab)szolgák leszünk saját hazánkban. Hallgad meg erről Dr Bogár Lászlót!

Friss KSH adatok igazolják, hogy sikerült ismét elérnünk az 1978-as életszínvonalat. A termékek-szolgáltatások árai átlagosan 40 szeresére emelkedtek azóta. A jelenlegi átlagbér 140 ezer forint (amiben a kiemelkedően magas fizetések is benne vannak), vagyis a bérek is negyvenszeresükre emelkedtek. Tehát ott tartunk, mint 35 évvel ezelőtt. Én azóta hallgatom „választott vezetőinktől”, hogy most ugyan megszorítások következnek, de aztán majd…  És ezt minden új kormány elmondja, mi pedig, ha nem is hisszük el, de tenni sem teszünk semmit, hogy érdemi változást valósítsunk meg.

A környezetemben folytatott beszélgetésekben azt tapasztalom, hogy a helyzet romlását mindenki érzékeli. És ez az egyetlen, szinte amiben egyetértés van, na meg tán az, hogy erről MI, de főleg ÉN végképp nem tehetek! Meg: mit is tehetnék? Vagyis: ez van, bele kell nyugodni, majd a politikusok megoldják. Még mindig volt valahogy….

Bár semmi okunk nincs a jelenlegi előrejelzések alapján abban reménykedni, hogy a gazdaság ismét „felpörög”, és csökkenő adók mellett jobb és „boldogabb” élet vár ránk, mégis bárgyú birka módon szajkózzuk: mit tehetnék…?

Nos, tehetsz! Sőt, tenned is kell!  

Felelős vagy a magad, a gyermekeid és embertársaid életérét. Itt és Most!

FEL KELL ÉBREDNED!

Azzal, hogy hogy jutottunk ide és mi mindent kellett volna másképp csinálnunk a múltban, itt nem szeretnék foglalkozni.  Ezzel kapcsolatban számtalan elemzés írás, könyv, előadás született már. Ha érdekel, keress és találsz hiteles elemzéseket, LEGYÉL KÉPBEN!

 Háború folyik a nemzet ellen!

Tegyük tisztába, a rendszert mi éltetjük, mi tartjuk el, s öntudatlanul napi rutinnal hajtjuk saját magunkat rabszolga sorba, megalapozva ezzel, egy nem a távoli jövőben bekövetkező teljes kifosztást, a nemzetünk végleges tönkretételét.

Válaszd a Magyart!   Ha nem az import árukat vásárolod, ha nem a multik üzleteiben vásárolsz, annak számodra is és környezetedre nézve is több haszna keletkezik. Elsősorban megszünteted a saját és a családod mérgezését, egészség károsítását. Itt jó kis ellenérv, hogy de a kevés pénzemért, csak a multinál tudok vásárolni, a hazai nekem drága…. Drága? Mit gondolsz ki miatt? Miattunk! Hagytuk magunkat átverni, mert a csillogó nyugati az sokkal jobb! Elfordultunk a hazaitól!, s ennek eredményeképp tönkre is ment az ország mezőgazdasága, ipara. Hát most ennek fizetjük az árát.

Tehát, ha elnéptelenednek a multik, a hazai mezőgazdaság, ipar és kereskedelem kap pénzt, paripát és fegyvert! Munkahelyek jönnek létre, nem pusztítják utjainkat a kamionok, amik több ezer kilométerről hozzák nekünk azt, amit mi is meg tudunk termelni, elő tudunk állítani. Mit gondolsz, a veszteséges üzleteket meddig tartaná fenn a profit hajszoló, gátlástalan kapitalista?

Tudtad, hogy a Magyar mezőgazdaság akár 30 millió ember élelmiszerét tudná jó minőségbe megtermelni? De mi van most? Ha hírtelen leállnának a EU felől érkező műkajás kamionok, kb 2 héten belül élelmiszer hiány lépne fel!

De nem csak ebben áll a változás, a változtatás. Ha nem használod a Bankrendszert, a pénzedet nem tartod bankban, ha vásárlásaidat készpénzzel egyenlíted ki, ha nem veszel fel hitelt, a bankok is ellehetetlenülnek.  Mondhatod azonnal: - De a Bankokra szükségünk van!  Nincs! Ezekre nincs! Nézz utána, hogy működnek a mai uzsorás bankok, hogy teremtik a pénzt a A Pénz Urai! Ha még nem tudtad, nagyon el fogsz csodálkozni. Pénz, természetesen kell, de magyar pénz kell olyan, ami valódi értékközvetítő eszköz, s amit a Magyar Állam (a mi államunk, s nem az EU) felügyel, teremt és ellenőriz.

Tudtad, hogy az MNB, se nem magyar, se nem nemzeti? A „jegybankunk” a brüsszeli központi bank „fiókja”. Jelenleg az MNB is a globalomán elit pénzporszívó  eszköze, tulajdona.

Pénzre szükségünk van, hisz csereeszköz kell a gazdaság működtetéséhez. De már egyre több nem banki pénzrendszer működik Magyarországon (is) ezek a Helyi pénz és zöldpénzrendszerek. Nyílván átmeneti megoldások, de ha elkezded használni, a közelgő pénzügyi összeomlást könnyebben „átvészeled”!

Azt is át kell értékelned, hogy mi a valódi szükségleted, mi az, amire valóban szükséged van. Ki kell verned a fejedből az akciós áruk bóvlijait. Hagyj fel végre a kapzsisággal, a felhalmozással. Hamarosan nem férsz el sok felesleges kacat közt!!!! Persze, ha nem érted meg, nem soká rá kényszerülsz, csak az fájdalmasabb lesz.

Kezd el átalakítani az élettered, ásd fel a kertedet és vesd be. Ha nincs kerted, nézz körül, hogy hol lehetne… Költözz olyan házba, ahol meg tudsz szabadulni a közműszolgáltatóktól. Alakítsd át a vízfogyasztásod, szerezz be saját energiaforrást….  Keress, figyelj, tanulj! Kezd el szervezni az önellátásodat környezet tudatos módon. Keress kapcsolatot olyanokkal, akik már így élnek, meglátod segíteni fognak neked!

Kapcsold ki a TV-t, de ne csak ma este! Örökre! Az a legbájosabb, hogy tudod is, hogy manipulálnak vele, s Te mégis nézed. Azzal áltatod magad, hogy Te egy különleges ember vagy, s rád nem hatnak a reklámok, meg azokat úgy sem nézed…. Tévedsz! Az a helyzet, hogy hatnak! A Tv-t kifejezetten  az emberi psziché manipulálásárafejlesztették ki! Ettől lettünk, ilyen végletekig legyalázott, egymásnak fordított, hite hagyott, érzéketlen öntudatlan beteges csorda.

Legyél környezet tudatos!  Ez nem azt jelenti, hogy vasárnap elviszed a heti „műanyagtermést” a szelektív hulladékgyűjtőbe, hanem azt, hogy nem veszed meg!! Ahhoz, hogy a fenntartható fejlődés megvalósuljon, alapvetően kell a fogyasztásunkat átalakítani. A vedd meg és dobd el helyett a javítsd meg kell, hogy érvényesüljön.

Emlékszel az Internacionálé szövegére? „ A múltat végképp eltörölni…” Látod? Ezt tették velünk. Eltörölték a múltunkat, s most itt állunk finnugorokként, Augsburggal, Moháccsal, Trianonnal!

Hát, dobd el a „Magyar Tudományos Akadémia” hazugségait, áltörténelmét szánj rá időt, és tudd meg, hogy Te a föld egyik legnagyszerűbb nemzetének tagja vagy! Egy olyan nemzetnek, amelyik a legősibb nyelv hordozója, akik megtanították a nyugatot késsel, villával enni!  

….és most már fogyunk is! Ebben az a tragikus, hogy gyorsuló mértékben csökken a születések száma. Becslések szerint 2030-ra  fele lesz, mint a halálozás. Ez tudod mit jelent? Megpecsételődik a Magyarság sorsa. Ilyen súlyos népesség vesztésből már nem lehet kijönni. Amit a tatárok, törökök, Habsburgok, oroszok nem tudtak elérni, most sikerre viszi a globalista vállalati hatalom embertelen profit hajszoló gépezete. Kipusztítják a Magyarságot, és végleg eltörölnek bennünket.

Napjainkban a becsület, a tisztelet, az egymás megbecsülése, a szeretet, a családi összetartozás elveszett az értékrendünkből. Lett helyette a kapzsiság, az erőszak, az áskálódás, gyűlölet. Ma divat szinglinek lenni, kihasználni embertársunkat, lesöpörni, lenyomni, kifosztani….  Ma a magyar, a magyar ellensége, olyanok vagyunk mint az egymásnak fordított pisztolyok. A gyűlölet tüzek folyamatosan lobognak. Sorra alakulnak a megosztó politikai ambíciókat dédelgető szervezetek, s tömik a fejünket mindenféle baromsággal.


 ELÉG!

…talán még visszafordítható, ne adjuk fel!

Nem akarlak semmiről meggyőzni, csak azt kérem, gondolkodj el egy kicsit. Gondold végig, milyen világot hagyunk gyermekeinkre. Ne mástól várd a megváltást, mert senki nem fog segíteni… jelenleg a biztos pusztulásunk felé menetelünk. Ébredj fel végre!

 

….és képzelj el egy világot:

Egy olyan világot, ahol nem a megélhetésért, a túlélésért dolgozol, hanem a személyes fejlődésedért, a nemzetedért, az emberiségért, a civilizációért. Ahol nincsenek háborúk, éhség ahol mindenkinek megjár az egészséges élet.

Aztán tegyél érte!

Ki vagy Te? A törvényállam sorszámozott jelzáloga, vagy a Föld anya gyermeke? Hol az a határ, ameddig a törvénynek mondott embertelenségeket hajlandó vagy elviselni és hol az a határ, amikor kijelented, hogy önálló szuverén lény vagy, aki kivonul az általa soha el nem fogadott rendszerből. 100 ember renitens, 100.000 ember viszont képes megállítani az embertelen intézkedések sokaságát. A gondolat csendes forradalom, nem az utcákon, hanem a fejekben.

 
Itt az Izlandi példa:  IZLAND ? Miért nincs a hírekben ?  

(Mikor egyik Európai Uniós ország dől be a másik után vagy közelít a csőd felé, megingatva az eurót, befolyásolva az egész világot, a legutolsó dolog amit a hatalom szeretne, hogy példaként tekintsünk Izlandra.) 

Az államadósság egy mondattal visszafizethető! Hogyan? Nézd meg itt!

A világ "magától" nem változik meg, Te is kellesz hozzá! 

"Meg kell szüntetnünk a liberális-globalista világrend  pénz  és profit központú  világpusztító hamis rendszerét azzal, hogy egy másik értékrend alapján szervezzük meg az életünket és minden tevékenységünket abból a célból, hogy harmóniában, bőségben és közszabadságban éljünk. Vissza kell térnünk az ősi civilizációk értékrendjére, ami a harmónia fenntartását szolgálta."

Ismerd meg a Gondoskodó Magyarországot!

És nem fog rajtad semmilyen párt segíteni, mert egyszerűen nem tud. Csak mi  segíthetünk magunkon.

Nagy a felelősséged! Kimondhatatlanul nagy!

                                                                                      Juhász Zoltán 2012

 

estik_p2.jpg

 

 

A mappában található képek előnézete Fák, virágok

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Бесплатное кино смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.10 09:07

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://superfilmllkcseriay.site/29144-serial-anatomija-strasti-14-sezon-smotret.html]сериал анатомия страсти 14 сезон смотреть[/url]
[url=http://enonkz.superfilmllkcseriay.site/14851-smotret-velikolepnyj-vek-v-horoshem-kachestve-besplatno.html]смотреть великолепный век в хорошем качестве бесплатно[/url]
[url=http://iiqii.superfilmllkcseriay.site/58242-velikolepnyj-vek-1-sezon-5-serija-smotret-besplatno]великолепный век 1 сезон 5 серия смотреть бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://lgqtwl.superfilmllkcseriay.site/09005-abbatstvo-daunton-1-sezon-8-serija-smotret.html]аббатство даунтон 1 сезон 8 серия смотреть онлайн[/url]
[url=http://lgqtwl.superfilmllkcseriay.site/34516-krepkij-oreshek-2-skachat-torrent-v-horoshem.html]крепкий орешек 2 скачать торрент в хорошем качестве[/url]
[url=http://lgqtwl.superfilmllkcseriay.site/43543-doktor-haus-3-sezon-3-serija-smotret.html]доктор хаус 3 сезон 3 серия смотреть онлайн[/url]
[url=http://ront.superfilmllkcseriay.site/50025-smotret-onlajn-rasskaz-sluzhanki-2-sezon.html]смотреть онлайн рассказ служанки 2 сезон[/url]
[url=http://superfilmllkcseriay.site/05240-nastojaschaja-krov-smotret-onlajn-hd-720.html]настоящая кровь смотреть онлайн hd 720[/url]
[url=http://iiqii.superfilmllkcseriay.site/93791-kosti-3-sezon-4-serija]кости 3 сезон 4 серия[/url]
[url=http://iiqt.superfilmllkcseriay.site/37829-milye-obmanschicy-sezon-4-serija-11]милые обманщицы сезон 4 серия 11[/url]

Лучшие фильмы онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.10 08:58

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

[url=http://egnzs.superfilmllkcseriay.site/51219-ulica-potroshitelja-serial-smotret-onlajn-1.html]улица потрошителя сериал смотреть онлайн 1 сезон 3 серия[/url]
[url=http://iiqii.superfilmllkcseriay.site/52135-hodjachie-mertvecy-vse-sezony-smotret-besplatno-v]ходячие мертвецы все сезоны смотреть бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://ollien.superfilmllkcseriay.site/98341-kuhnja-smotret-4-sezon-vse-serii-podrjad.html]кухня смотреть 4 сезон все серии подряд[/url]
[url=http://flxnqy.superfilmllkcseriay.site/76692-filmy-v-hd-kachestve-onlajn-smotret-besplatno.html]фильмы в hd качестве онлайн смотреть бесплатно[/url]
[url=http://egnzs.superfilmllkcseriay.site/93262-skachat-serial-koroleva-juga-cherez-torrent.html]скачать сериал королева юга через торрент 2 сезон[/url]
[url=http://iiqt.superfilmllkcseriay.site/87420-syny-anarhii-smotret-onlajn-6-sezon]сыны анархии смотреть онлайн 6 сезон[/url]
[url=http://flxnqy.superfilmllkcseriay.site/77468-abbatstvo-daunton-smotret-onlajn-2-sezon.html]аббатство даунтон смотреть онлайн 2 сезон 1 серия[/url]
[url=http://flxnqy.superfilmllkcseriay.site/27781-chuzhestranka-7-serija.html]чужестранка 7 серия[/url]
[url=http://ifbj.superfilmllkcseriay.site/00336-druzja-smotret-onlajn-6-sezon-v-horoshem.html]друзья смотреть онлайн 6 сезон в хорошем качестве[/url]
[url=http://lgqtwl.superfilmllkcseriay.site/02441-smotret-znakomtes-dzho-blek-onlajn-besplatno-v.html]смотреть знакомьтесь джо блэк онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]

Бесплатное кино смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.10 08:55

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://qrgixt.superfilmllkcseriay.site/01336-fors-mazhory-sezon-5-serija-10.html]форс мажоры сезон 5 серия 10[/url]
[url=http://qrgixt.superfilmllkcseriay.site/92256-skachat-belyj-vorotnichok-sezon-1.html]скачать белый воротничок сезон 1[/url]
[url=http://iiqii.superfilmllkcseriay.site/66519-skachat-film-palach-besplatno]скачать фильм палач бесплатно[/url]
[url=http://iiqt.superfilmllkcseriay.site/92929-fizruk-serial-smotret-onlajn-novye-serii]физрук сериал смотреть онлайн новые серии[/url]
[url=http://iiqt.superfilmllkcseriay.site/35674-smotret-onlajn-kasl-4-sezon-besplatno]смотреть онлайн касл 4 сезон бесплатно[/url]
[url=http://enonkz.superfilmllkcseriay.site/94858-smotret-interesnye-filmy-v-hd-onlajn-besplatno.html]смотреть интересные фильмы в hd онлайн бесплатно[/url]
[url=http://lmmtvp.superfilmllkcseriay.site/19896-odnazhdy-nochju-skachat-torrent-2-sezon.html]однажды ночью скачать торрент 2 сезон[/url]
[url=http://lgqtwl.superfilmllkcseriay.site/65235-smotret-igra-prestolov-vse-sezony-i-vse.html]смотреть игра престолов все сезоны и все серии подряд[/url]
[url=http://ollien.superfilmllkcseriay.site/22280-serial-tvin-piks-3-sezon-smotret-onlajn-besplatno.html]сериал твин пикс 3 сезон смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://lgqtwl.superfilmllkcseriay.site/28367-smotret-igra-prestolov-hdrezka.html]смотреть игра престолов hdrezka[/url]

Классные фильмы онлайн смотреть

Edwardbuisk, 2019.09.10 08:13

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://lmmtvp.superfilmllkcseriay.site/18791-syny-anarhii-4-sezon-serija-4-smotret.html]сыны анархии 4 сезон серия 4 смотреть онлайн[/url]
[url=http://ront.superfilmllkcseriay.site/24664-luchshe-zvonite-solu-4-sezon-smotret-onlajn.html]лучше звоните солу 4 сезон смотреть онлайн[/url]
[url=http://lgqtwl.superfilmllkcseriay.site/07400-doktor-haus-sezon-4-serija-14.html]доктор хаус сезон 4 серия 14[/url]
[url=http://iiqt.superfilmllkcseriay.site/23275-dnevniki-vampira-2-sezon-1-serija-skachat]дневники вампира 2 сезон 1 серия скачать[/url]
[url=http://flxnqy.superfilmllkcseriay.site/81364-hodjachie-mertvecy-4-sezon-4-serija-smotret.html]ходячие мертвецы 4 сезон 4 серия смотреть[/url]
[url=http://superfilmllkcseriay.site/18929-skachat-4-sezon-chernye-parusa.html]скачать 4 сезон черные паруса[/url]
[url=http://lmmtvp.superfilmllkcseriay.site/85841-skachat-tajny-smolvilja.html]скачать тайны смолвиля[/url]
[url=http://enonkz.superfilmllkcseriay.site/29262-tjudory-2-sezon-1-serija-smotret-onlajn-besplatno.html]тюдоры 2 сезон 1 серия смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://lmmtvp.superfilmllkcseriay.site/05908-serial-sotnja-smotret-onlajn-1-sezon.html]сериал сотня смотреть онлайн 1 сезон 5 серия[/url]
[url=http://enonkz.superfilmllkcseriay.site/36186-doktor-haus-1-sezon-1-serija-lostfilm-smotret.html]доктор хаус 1 сезон 1 серия lostfilm смотреть онлайн[/url]

Samsung galaxy note 10 Kılıf

RidvanPemia, 2019.09.10 02:36

Samsung galaxy note 10 Kılıf
[url=https://www.teleplus.com.tr/kiliflar/samsung-kiliflari/samsung-galaxy-note-10-kiliflari.html]note 10 Kılıf...[/url]

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

Edwardbuisk, 2019.09.10 01:17

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

[url=http://filmsthvseriay.site/68263-skachat-matildu-cherez-torrent.html]скачать матильду через торрент[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/47963-inaja-anilibrija.html]иная анилибрия[/url]
[url=http://vfnic.filmsthvseriay.site/80147-krovavaja-ohota-2017-skachat-besplatno.html]кровавая охота 2017 скачать бесплатно[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/98079-kapitansha-skachat.html]капитанша скачать[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/69635-korol-lev-skachat-torrent-v-horoshem-kachestve.html]король лев скачать торрент в хорошем качестве[/url]
[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/75949-smotret-serial-onlajn-my-s-rostova]смотреть сериал онлайн мы с ростова[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/78263-zapah-zhenschiny-skachat-torrent.html]запах женщины скачать торрент[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/82846-film-nerv-skachat-torrent.html]фильм нерв скачать торрент[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/61631-ljubov-instrukcija-po-primeneniju-smotret-onlajn-v.html]любовь инструкция по применению смотреть онлайн в хорошем качестве[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/22134-skachat-f-cherez-torrent-v-horoshem-kachestve.html]скачать ф через торрент в хорошем качестве бесплатно[/url]

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.10 00:41

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/88697-skachat-tancy-nasmert-na-telefon.html]скачать танцы насмерть на телефон[/url]
[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/30921-serial-perevozchik-rossija-2015]сериал перевозчик россия 2015[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/52196-skachat-film-18-pljus]скачать фильм 18 плюс[/url]
[url=http://lztzj.filmsthvseriay.site/26185-ledi-makbet-film-2017-skachat-torrent.html]леди макбет фильм 2017 скачать торрент[/url]
[url=http://naqh.filmsthvseriay.site/67585-skachat-kino-novinki-na-telefon-besplatno.html]скачать кино новинки на телефон бесплатно и без регистрации[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/46339-smotret-film-onlajn-besplatno-v-horoshem-kachestve.html]смотреть фильм онлайн бесплатно в хорошем качестве лист ожидания[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/40925-prigovor-skachat-torrent.html]приговор скачать торрент[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/67367-dzhodha-i-akbar-istorija-velikoj-ljubvi-skachat.html]джодха и акбар история великой любви скачать сериал[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/76528-mir-dikogo-zapada-skachat-1-sezon-torrent.html]мир дикого запада скачать 1 сезон торрент[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/19786-filmy-pohozhie-na-apokalipsis.html]фильмы похожие на апокалипсис[/url]

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

Edwardbuisk, 2019.09.10 00:13

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/19267-skachat-besplatno-film-operacija-y-i-drugie-prikljuchenija]скачать бесплатно фильм операция ы и другие приключения шурика[/url]
[url=http://naqh.filmsthvseriay.site/81156-tureckij-serial-s-russkoj-ozvuchkoj-eto-moja.html]турецкий сериал с русской озвучкой это моя жизнь[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/68082-romeo-i-dzhuletta-film-2013-skachat.html]ромео и джульетта фильм 2013 скачать[/url]
[url=http://lztzj.filmsthvseriay.site/75234-skachat-torrent-plohoj-santa-2-goblin.html]скачать торрент плохой санта 2 гоблин[/url]
[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/21952-skachat-kinokomedii-cherez-torrent-besplatno-v-horoshem]скачать кинокомедии через торрент бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/62240-jamakasi-2-v-horoshem-kachestve-hd-1080.html]ямакаси 2 в хорошем качестве hd 1080[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/34290-serial-molodezhka-5-sezon-skachat-torrent.html]сериал молодежка 5 сезон скачать торрент[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/64292-skachat-otchajannye-domohozjajki-1-sezon]скачать отчаянные домохозяйки 1 сезон[/url]
[url=http://vfnic.filmsthvseriay.site/84617-vo-imja-korolja-2-skachat-torrent.html]во имя короля 2 скачать торрент[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/65807-prizrak-opery-mjuzikl-slushat.html]призрак оперы мюзикл слушать[/url]

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

Edwardbuisk, 2019.09.09 23:54

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/55775-baunti-film-1984-skachat-torrent.html]баунти фильм 1984 скачать торрент[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/79845-russkie-komedii-pro-derevnju-smotret-besplatno-v.html]русские комедии про деревню смотреть бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/20640-teleport-film-2008-skachat-torrent-v-horoshem.html]телепорт фильм 2008 скачать торрент в хорошем качестве[/url]
[url=http://vfnic.filmsthvseriay.site/20195-skachat-filmy-pro-kosmos-cherez-torrent.html]скачать фильмы про космос через торрент[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/85943-skachat-serial-makgajver-torrent.html]скачать сериал макгайвер торрент[/url]
[url=http://lztzj.filmsthvseriay.site/09199-multfilmy-kukutiki-besplatno-onlajn-smotret-v-horoshem.html]мультфильмы кукутики бесплатно онлайн смотреть в хорошем качестве[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/63211-schastlivy-vmeste-torrent.html]счастливы вместе торрент[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/52323-tabu-serial-skachat-torrent-vse-sezony.html]табу сериал скачать торрент все сезоны[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/13456-moj-angel-hranitel-trejler-na-russkom-2016.html]мой ангел хранитель трейлер на русском 2016[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/61100-skachat-vendetta-film]скачать вендетта фильм[/url]

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 23:54

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/78383-skachat-besplatno-brat.html]скачать бесплатно брат[/url]
[url=http://lztzj.filmsthvseriay.site/28824-tropy-torrent-skachat.html]тропы торрент скачать[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/93968-skachat-film-cherez-torrent-net-vyhoda.html]скачать фильм через торрент нет выхода[/url]
[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/08498-vtorogodnica-zaigryvaet-s-direktorom-film-1980]второгодница заигрывает с директором фильм 1980[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/95189-rio-2-torrent]рио 2 torrent[/url]
[url=http://lztzj.filmsthvseriay.site/33606-glaz-skachat-film.html]глаз скачать фильм[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/74047-smotret-film-dzhenerejshen-pi-onlajn.html]смотреть фильм дженерейшен пи онлайн[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/59751-smotret-onlajn-sovetskie-filmy-pro-derevnju-besplatno.html]смотреть онлайн советские фильмы про деревню бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/78880-skachat-cherez-torrent-vystrel-v-pustotu-2017.html]скачать через торрент выстрел в пустоту 2017[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/74527-mir-dikogo-zapada-skachat-vse-sezony-cherez.html]мир дикого запада скачать все сезоны через торрент[/url]

Лучшие фильмы онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 23:51

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/03093-skachat-belyj-bim-chernoe-uho-torrent.html]скачать белый бим черное ухо торрент[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/88507-skachat-besplatno-film-strelok.html]скачать бесплатно фильм стрелок[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/91367-kino-na-telefon-torrent.html]кино на телефон торрент[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/30573-film-pjatnica-13-skachat-torrent.html]фильм пятница 13 скачать торрент[/url]
[url=http://lztzj.filmsthvseriay.site/69309-skachat-film-besplatno-dubrovskij.html]скачать фильм бесплатно дубровский[/url]
[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/04693-otryv-serial-skachat-cherez-torrent]отрыв сериал скачать через торрент[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/31748-skachat-sverhestestvennoe-vse-sezony-cherez-torrent.html]скачать сверхъестественное все сезоны через торрент[/url]
[url=http://vfnic.filmsthvseriay.site/65555-skachat-besplatno-poslednij-ohotnik-na-vedm.html]скачать бесплатно последний охотник на ведьм[/url]
[url=http://vfnic.filmsthvseriay.site/81899-skachat-4-sezon-kasl.html]скачать 4 сезон касл[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/71130-skachat-ono-stiven-king-torrent.html]скачать оно стивен кинг торрент[/url]

Классные фильмы онлайн смотреть

Edwardbuisk, 2019.09.09 23:37

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/52294-film-baron-skachat]фильм барон скачать[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/97663-skachat-vechera-na-hutore-bliz-dikanki-cherez.html]скачать вечера на хуторе близ диканьки через торрент[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/73831-bethoven-2-smotret-onlajn-chast-v-horoshem.html]бетховен 2 смотреть онлайн часть в хорошем качестве[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/85818-film-cherepashki-nindzja-staryj.html]фильм черепашки ниндзя старый[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/16097-monstr-traki-skachat-film.html]монстр траки скачать фильм[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/04906-skachat-nazhivka-dlja-angela-2017.html]скачать наживка для ангела 2017[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/75828-torrent-komissar.html]torrent комиссар[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/81656-skachat-multik-ben-10.html]скачать мультик бен 10[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/79421-film-chuchelo-skachat-cherez-torrent.html]фильм чучело скачать через торрент[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/58200-skachat-torrent-spizdili]скачать торрент спиздили[/url]

Бесплатное кино смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 23:34

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/74828-mumija-vse-chasti-skachat-torrent]мумия все части скачать торрент[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/83868-kak-skachat-besplatno-filmy-cherez-torrent-v.html]как скачать бесплатно фильмы через торрент в хорошем качестве[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/86754-alisa-torrent.html]алиса торрент[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/89595-skachat-filmy-cherez-torrent-katastrofy.html]скачать фильмы через торрент катастрофы[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/92704-super-8-film-2011-skachat-torrent.html]супер 8 фильм 2011 скачать торрент[/url]
[url=http://naqh.filmsthvseriay.site/01934-skachat-muzyka-bethoven-torrent.html]скачать музыка бетховен торрент[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/38246-istorija-zechki-serial.html]история зечки сериал[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/49474-skachat-plejboj-torrent.html]скачать плейбой торрент[/url]
[url=http://naqh.filmsthvseriay.site/30711-skachat-multik-zveropolis-besplatno-v-horoshem-kachestve.html]скачать мультик зверополис бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/42044-da-net-navernoe-film-smotret-onlajn.html]да нет наверное фильм смотреть онлайн[/url]

Бесплатное кино смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 23:26

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://filmsthvseriay.site/96989-skachat-mesh-torrent.html]скачать мэш торрент[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/46012-pjatnickij-1-sezon.html]пятницкий 1 сезон[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/46122-fontan-skachat-torrent.html]фонтан скачать торрент[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/34655-pink-flojd-obratnaja-storona-luny-albom-skachat.html]пинк флойд обратная сторона луны альбом скачать бесплатно[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/01514-zaveschanie-princessy-serial-2017-skachat-torrent.html]завещание принцессы сериал 2017 скачать торрент[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/63957-skachat-serial-vechnost-2-sezon-cherez-torrent]скачать сериал вечность 2 сезон через торрент все серии[/url]
[url=http://lztzj.filmsthvseriay.site/70806-skachat-multfilm-plastilinovaja-vorona.html]скачать мультфильм пластилиновая ворона[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/68699-shef-3-russkij-serial.html]шеф 3 русский сериал[/url]
[url=http://lztzj.filmsthvseriay.site/39890-smotret-mstiteli-era-altrona-1080.html]смотреть мстители эра альтрона 1080[/url]
[url=http://lztzj.filmsthvseriay.site/90048-riccoli-i-ajls-5-sezon-smotret-onlajn.html]риццоли и айлс 5 сезон смотреть онлайн в хорошем качестве бесплатно[/url]

Лучшие фильмы онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 23:11

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/39421-schenjachij-patrul-vse-sezony-torrent.html]щенячий патруль все сезоны торрент[/url]
[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/31116-kavkazskij-plennik-smotret-onlajn-besplatno-v-horoshem-kachestve]кавказский пленник смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве hd 720[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/96850-skachat-filmy-pro-vojnu-cherez-torrent-besplatno.html]скачать фильмы про войну через торрент бесплатно[/url]
[url=http://naqh.filmsthvseriay.site/02363-skolko-sezonov-spartak-krov-i-pesok.html]сколько сезонов спартак кровь и песок[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/67206-smotret-besplatno-serial-krot-1-sezon.html]смотреть бесплатно сериал крот 1 сезон[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/44473-smotret-onlajn-chest-samuraja-2012.html]смотреть онлайн честь самурая 2012[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/59324-basketbol-kuroko-3-sezon-skachat.html]баскетбол куроко 3 сезон скачать[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/27003-nemoj-boec-smotret-onlajn.html]немой боец смотреть онлайн[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/59929-torrent-pojmaj-tolstuhu-esli-smozhesh.html]torrent поймай толстуху если сможешь[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/72366-skachat-besplatno-film-pribytie-v-horoshem-kachestve.html]скачать бесплатно фильм прибытие в хорошем качестве[/url]

Классные фильмы онлайн смотреть

Edwardbuisk, 2019.09.09 23:10

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/71574-pjatdesjat-ottenkov-chernogo-skachat.html]пятьдесят оттенков черного скачать[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/34923-skachat-film-besplatno-tri-iksa.html]скачать фильм бесплатно три икса[/url]
[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/82979-film-babaduk-skachat]фильм бабадук скачать[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/01131-filmy-2017-smotret-horoshem-kachestve-skachat-besplatno.html]фильмы 2017 смотреть хорошем качестве скачать бесплатно[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/18398-smotret-filmy-veter-severnyj-onlajn-besplatno-v.html]смотреть фильмы ветер северный онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/05026-serial-doktor-shans-skachat-torrent.html]сериал доктор шанс скачать торрент[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/33052-skachat-besplatno-povorot-ne-tuda-1.html]скачать бесплатно поворот не туда 1[/url]
[url=http://vfnic.filmsthvseriay.site/04799-hranitel-luny-multfilm-skachat-torrent.html]хранитель луны мультфильм скачать торрент[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/51296-besplatno-skachat-na-telefon-film-sumerki.html]бесплатно скачать на телефон фильм сумерки[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/39621-mesto-pod-solncem-torrent-skachat.html]место под солнцем торрент скачать[/url]

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

Edwardbuisk, 2019.09.09 23:07

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://filmsthvseriay.site/56309-koster-na-snegu-skachat-torrent.html]костер на снегу скачать торрент[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/16066-skachat-besplatno-filmy-rossija-cherez-torrent-v.html]скачать бесплатно фильмы россия через торрент в хорошем качестве[/url]
[url=http://vfnic.filmsthvseriay.site/51136-smotret-serial-bessonnica-2014-vse-serii-v.html]смотреть сериал бессонница 2014 все серии в хорошем качестве[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/21043-film-prokljate-anabel-skachat.html]фильм проклятье анабель скачать[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/63763-filmy-skachat-s-torrent.html]фильмы скачать с торрент[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/59758-skachat-torrent-olga.html]скачать торрент ольга[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/12753-krasavica-i-chudovische-skachat-besplatno-v-horoshem-kachestve.html]красавица и чудовище скачать бесплатно в хорошем качестве через торрент[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/08930-beloe-solnce-pustyni-torrent.html]белое солнце пустыни торрент[/url]
[url=http://naqh.filmsthvseriay.site/05586-film-sparta-skachat-torrent.html]фильм спарта скачать торрент[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/26289-myslit-kak-prestupnik-skachat-sezon-10.html]мыслить как преступник скачать сезон 10[/url]

Классные фильмы онлайн смотреть

Edwardbuisk, 2019.09.09 22:52

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://seto.filmsthvseriay.site/35029-skachat-film-prokljate.html]скачать фильм проклятье[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/52247-zemlja-zabytaja-vremenem-film-1975.html]земля забытая временем фильм 1975[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/35027-skachat-titanik-cherez-torrent.html]скачать титаник через торрент[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/05161-smotret-otchij-dom-onlajn-besplatno-v-horoshem.html]смотреть отчий дом онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/83595-temmi-skachat-film.html]тэмми скачать фильм[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/62435-vikingi-serial-1-sezon-skachat-torrent-lostfilm.html]викинги сериал 1 сезон скачать торрент lostfilm[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/48115-skachat-ledi-bag-i-super-kot.html]скачать леди баг и супер кот 1 сезон 1 серия[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/97593-torrent-ljubovnoe-nastroenie-skachat.html]торрент любовное настроение скачать[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/20555-skachat-torrent-dvojnoj-forsazh.html]скачать торрент двойной форсаж[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/44422-narko-serial-skachat-torrent-lostfilm-1-sezon.html]нарко сериал скачать торрент lostfilm 1 сезон[/url]

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

Edwardbuisk, 2019.09.09 22:50

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/90402-onlajn-filmy-falshivaja-nota.html]онлайн фильмы фальшивая нота[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/97075-skachat-garri-potter-i-dary-smerti.html]скачать гарри поттер и дары смерти 2 часть на телефон[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/39939-skachat-novye-serii-fiksiki-besplatno-cherez-torrent.html]скачать новые серии фиксики бесплатно через торрент[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/67192-schenjachij-patrul-skachat-1-sezon.html]щенячий патруль скачать 1 сезон[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/16353-skachat-serial-prizraki-torrent.html]скачать сериал призраки торрент[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/91182-zacharovannye-skachat-6-sezon.html]зачарованные скачать 6 сезон[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/01524-skachat-torrent-ruslan-i-ljudmila.html]скачать торрент руслан и людмила[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/31998-skachat-pororo.html]скачать пороро[/url]
[url=http://vfnic.filmsthvseriay.site/80949-skam-2-sezon-skachat-torrent.html]скам 2 сезон скачать торрент[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/02235-2-sezon-schodenniki-temnogo]2 сезон щоденники темного[/url]

Бесплатное кино смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 22:40

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/44790-konsultant-skachat-torrent-2017.html]консультант скачать торрент 2017[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/37272-skachat-banshi-1-serija-1-sezon.html]скачать банши 1 серия 1 сезон[/url]
[url=http://naqh.filmsthvseriay.site/68646-smotret-film-zahvat-2010-onlajn-besplatno-v.html]смотреть фильм захват 2010 онлайн бесплатно в хорошем качестве hd 720[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/59970-multfilm-mify-drevnej-grecii-skachat-besplatno.html]мультфильм мифы древней греции скачать бесплатно[/url]
[url=http://lztzj.filmsthvseriay.site/59809-skachat-chelovek-s-planety-zemlja-torrent.html]скачать человек с планеты земля торрент[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/83236-skachat-film-bojka-4.html]скачать фильм бойка 4[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/82372-gore-ot-uma-film-skachat-besplatno.html]горе от ума фильм скачать бесплатно[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/39975-skachat-serial-cherez-torrent.html]скачать сериал через торрент[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/78949-olga-2-sezon-hd-skachat-torrent.html]ольга 2 сезон hd скачать торрент[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/23948-vedma-iz-bler-skachat-torrent.html]ведьма из блэр скачать торрент[/url]