Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.06.24

A változás a felismeréssel kezdődik!

 Elgondolkodtál már azon, hogy miért kell harcolnod, küszködnöd minden egyes nap? Nem azon, hogy hol, hogyan, hanem azon, hogy miért? Belegondoltál-e valaha is, hogy kinek is dolgozol igazából? Hogy az általad megtermelt javak kinek is hoznak igazi hasznot?

Apropó!

Egyik vasárnap reggel barátommal autóztunk közös úti célunk felé, de amikor a Liedl elé értünk váratlanul be ált a kanyarodó sávba, azzal a megjegyzéssel, hogy vesz „egy-két” dolgot. Ránéztem, de nem szóltam semmit. Ő is tagja annak a kis csoportnak, akikkel január óta rendszeresen összejárunk, hogy megbeszéljük, értelmezzük világunkat, hogy miért lett ilyen embertelen és mit kellene tenni a változásért, egy élhetőbb jövőért. Ezeken a beszélgetéseken sokszor szóba jött már, hogy a szokásainkon kell változtatnunk, hogy a multik műkajákkal, mérgezeik az életünket, a bankok meg kifosztanak bennünket, hogy tönkre tették a magyar mezőgazdaságot, ipart, s hogy miattuk szűnt meg oly sok munkahely….

Szóval ránéztem, majd mikor leparkolt, annyit mondtam csak, hogy megvárom itt a kocsinál, hisz a pár dologgal úgy is gyorsan végez. Ahogy elment, körül néztem s figyelni kezdtem az embereket. Zsúfolt volt a parkoló, s nagy volt a jövésmenés. Már láttam, hogy barátom nem fog gyorsan végezni…

Feltűnt, hogy javarészt jólöltözött, nyugdíjas korú emberek jönnek-mennek a színes csecse-becsékkel megrakott bevásárló kocsikkal. Elgondolkodtam, vajon ezek a kedves idősödő emberek miért pont vasárnap délelőtt „lepik” el ezt a szupermarketet.  Szomorú látvány volt… 

A megfejtést pár nap múlva egy másik barátom adta, kinek beszéltem az esetről. Ennek az áruházláncnak a polcain mindig vasárnap jelennek meg az új akciós termékek, s a kedves nyugdíjasaink, kevéske nyugdíjukkal, sietve mennek minden vasárnap, nehogy lemaradjanak valami „fontos” akciós termékről.

Még jobban elszomorodtam. 

Ha cinikus akarnék lenni, akkor azt mondhatnám, hogy kedden meg az orvosi rendelőben várják a sorukat, az „akciós” gyógyszer receptekért….

(Azt tudtad? A multinál azért kapsz árkedvezményt, mert ugyan az a tulajdonosa, mint a gyógyszergyárnak, s amit megtakaríthatsz a bevásárlásnál azt majd elköltöd gyógyszerekre!)

Minden egyes forinttal, amit a multi cégek kasszájánál hagyunk, támogatjuk  Magyarország kifosztását, segítjük a globalista elitet nemzet romboló céljának megvalósításában. Vásárlásunkkal azt támogatjuk, hogy újabb munkahelyek szűnjenek meg, hogy még mélyebbre küzdjük magunkat.

Azt tudtad, hogy a Magyarország gazdasága már 90%-ban idegen tulajdonban van?  A magyar vállalkozások pedig gyorsuló ütemben számolódnak fel. Hova-tovább megtűrt (rab)szolgák leszünk saját hazánkban. Hallgad meg erről Dr Bogár Lászlót!

Friss KSH adatok igazolják, hogy sikerült ismét elérnünk az 1978-as életszínvonalat. A termékek-szolgáltatások árai átlagosan 40 szeresére emelkedtek azóta. A jelenlegi átlagbér 140 ezer forint (amiben a kiemelkedően magas fizetések is benne vannak), vagyis a bérek is negyvenszeresükre emelkedtek. Tehát ott tartunk, mint 35 évvel ezelőtt. Én azóta hallgatom „választott vezetőinktől”, hogy most ugyan megszorítások következnek, de aztán majd…  És ezt minden új kormány elmondja, mi pedig, ha nem is hisszük el, de tenni sem teszünk semmit, hogy érdemi változást valósítsunk meg.

A környezetemben folytatott beszélgetésekben azt tapasztalom, hogy a helyzet romlását mindenki érzékeli. És ez az egyetlen, szinte amiben egyetértés van, na meg tán az, hogy erről MI, de főleg ÉN végképp nem tehetek! Meg: mit is tehetnék? Vagyis: ez van, bele kell nyugodni, majd a politikusok megoldják. Még mindig volt valahogy….

Bár semmi okunk nincs a jelenlegi előrejelzések alapján abban reménykedni, hogy a gazdaság ismét „felpörög”, és csökkenő adók mellett jobb és „boldogabb” élet vár ránk, mégis bárgyú birka módon szajkózzuk: mit tehetnék…?

Nos, tehetsz! Sőt, tenned is kell!  

Felelős vagy a magad, a gyermekeid és embertársaid életérét. Itt és Most!

FEL KELL ÉBREDNED!

Azzal, hogy hogy jutottunk ide és mi mindent kellett volna másképp csinálnunk a múltban, itt nem szeretnék foglalkozni.  Ezzel kapcsolatban számtalan elemzés írás, könyv, előadás született már. Ha érdekel, keress és találsz hiteles elemzéseket, LEGYÉL KÉPBEN!

 Háború folyik a nemzet ellen!

Tegyük tisztába, a rendszert mi éltetjük, mi tartjuk el, s öntudatlanul napi rutinnal hajtjuk saját magunkat rabszolga sorba, megalapozva ezzel, egy nem a távoli jövőben bekövetkező teljes kifosztást, a nemzetünk végleges tönkretételét.

Válaszd a Magyart!   Ha nem az import árukat vásárolod, ha nem a multik üzleteiben vásárolsz, annak számodra is és környezetedre nézve is több haszna keletkezik. Elsősorban megszünteted a saját és a családod mérgezését, egészség károsítását. Itt jó kis ellenérv, hogy de a kevés pénzemért, csak a multinál tudok vásárolni, a hazai nekem drága…. Drága? Mit gondolsz ki miatt? Miattunk! Hagytuk magunkat átverni, mert a csillogó nyugati az sokkal jobb! Elfordultunk a hazaitól!, s ennek eredményeképp tönkre is ment az ország mezőgazdasága, ipara. Hát most ennek fizetjük az árát.

Tehát, ha elnéptelenednek a multik, a hazai mezőgazdaság, ipar és kereskedelem kap pénzt, paripát és fegyvert! Munkahelyek jönnek létre, nem pusztítják utjainkat a kamionok, amik több ezer kilométerről hozzák nekünk azt, amit mi is meg tudunk termelni, elő tudunk állítani. Mit gondolsz, a veszteséges üzleteket meddig tartaná fenn a profit hajszoló, gátlástalan kapitalista?

Tudtad, hogy a Magyar mezőgazdaság akár 30 millió ember élelmiszerét tudná jó minőségbe megtermelni? De mi van most? Ha hírtelen leállnának a EU felől érkező műkajás kamionok, kb 2 héten belül élelmiszer hiány lépne fel!

De nem csak ebben áll a változás, a változtatás. Ha nem használod a Bankrendszert, a pénzedet nem tartod bankban, ha vásárlásaidat készpénzzel egyenlíted ki, ha nem veszel fel hitelt, a bankok is ellehetetlenülnek.  Mondhatod azonnal: - De a Bankokra szükségünk van!  Nincs! Ezekre nincs! Nézz utána, hogy működnek a mai uzsorás bankok, hogy teremtik a pénzt a A Pénz Urai! Ha még nem tudtad, nagyon el fogsz csodálkozni. Pénz, természetesen kell, de magyar pénz kell olyan, ami valódi értékközvetítő eszköz, s amit a Magyar Állam (a mi államunk, s nem az EU) felügyel, teremt és ellenőriz.

Tudtad, hogy az MNB, se nem magyar, se nem nemzeti? A „jegybankunk” a brüsszeli központi bank „fiókja”. Jelenleg az MNB is a globalomán elit pénzporszívó  eszköze, tulajdona.

Pénzre szükségünk van, hisz csereeszköz kell a gazdaság működtetéséhez. De már egyre több nem banki pénzrendszer működik Magyarországon (is) ezek a Helyi pénz és zöldpénzrendszerek. Nyílván átmeneti megoldások, de ha elkezded használni, a közelgő pénzügyi összeomlást könnyebben „átvészeled”!

Azt is át kell értékelned, hogy mi a valódi szükségleted, mi az, amire valóban szükséged van. Ki kell verned a fejedből az akciós áruk bóvlijait. Hagyj fel végre a kapzsisággal, a felhalmozással. Hamarosan nem férsz el sok felesleges kacat közt!!!! Persze, ha nem érted meg, nem soká rá kényszerülsz, csak az fájdalmasabb lesz.

Kezd el átalakítani az élettered, ásd fel a kertedet és vesd be. Ha nincs kerted, nézz körül, hogy hol lehetne… Költözz olyan házba, ahol meg tudsz szabadulni a közműszolgáltatóktól. Alakítsd át a vízfogyasztásod, szerezz be saját energiaforrást….  Keress, figyelj, tanulj! Kezd el szervezni az önellátásodat környezet tudatos módon. Keress kapcsolatot olyanokkal, akik már így élnek, meglátod segíteni fognak neked!

Kapcsold ki a TV-t, de ne csak ma este! Örökre! Az a legbájosabb, hogy tudod is, hogy manipulálnak vele, s Te mégis nézed. Azzal áltatod magad, hogy Te egy különleges ember vagy, s rád nem hatnak a reklámok, meg azokat úgy sem nézed…. Tévedsz! Az a helyzet, hogy hatnak! A Tv-t kifejezetten  az emberi psziché manipulálásárafejlesztették ki! Ettől lettünk, ilyen végletekig legyalázott, egymásnak fordított, hite hagyott, érzéketlen öntudatlan beteges csorda.

Legyél környezet tudatos!  Ez nem azt jelenti, hogy vasárnap elviszed a heti „műanyagtermést” a szelektív hulladékgyűjtőbe, hanem azt, hogy nem veszed meg!! Ahhoz, hogy a fenntartható fejlődés megvalósuljon, alapvetően kell a fogyasztásunkat átalakítani. A vedd meg és dobd el helyett a javítsd meg kell, hogy érvényesüljön.

Emlékszel az Internacionálé szövegére? „ A múltat végképp eltörölni…” Látod? Ezt tették velünk. Eltörölték a múltunkat, s most itt állunk finnugorokként, Augsburggal, Moháccsal, Trianonnal!

Hát, dobd el a „Magyar Tudományos Akadémia” hazugségait, áltörténelmét szánj rá időt, és tudd meg, hogy Te a föld egyik legnagyszerűbb nemzetének tagja vagy! Egy olyan nemzetnek, amelyik a legősibb nyelv hordozója, akik megtanították a nyugatot késsel, villával enni!  

….és most már fogyunk is! Ebben az a tragikus, hogy gyorsuló mértékben csökken a születések száma. Becslések szerint 2030-ra  fele lesz, mint a halálozás. Ez tudod mit jelent? Megpecsételődik a Magyarság sorsa. Ilyen súlyos népesség vesztésből már nem lehet kijönni. Amit a tatárok, törökök, Habsburgok, oroszok nem tudtak elérni, most sikerre viszi a globalista vállalati hatalom embertelen profit hajszoló gépezete. Kipusztítják a Magyarságot, és végleg eltörölnek bennünket.

Napjainkban a becsület, a tisztelet, az egymás megbecsülése, a szeretet, a családi összetartozás elveszett az értékrendünkből. Lett helyette a kapzsiság, az erőszak, az áskálódás, gyűlölet. Ma divat szinglinek lenni, kihasználni embertársunkat, lesöpörni, lenyomni, kifosztani….  Ma a magyar, a magyar ellensége, olyanok vagyunk mint az egymásnak fordított pisztolyok. A gyűlölet tüzek folyamatosan lobognak. Sorra alakulnak a megosztó politikai ambíciókat dédelgető szervezetek, s tömik a fejünket mindenféle baromsággal.


 ELÉG!

…talán még visszafordítható, ne adjuk fel!

Nem akarlak semmiről meggyőzni, csak azt kérem, gondolkodj el egy kicsit. Gondold végig, milyen világot hagyunk gyermekeinkre. Ne mástól várd a megváltást, mert senki nem fog segíteni… jelenleg a biztos pusztulásunk felé menetelünk. Ébredj fel végre!

 

….és képzelj el egy világot:

Egy olyan világot, ahol nem a megélhetésért, a túlélésért dolgozol, hanem a személyes fejlődésedért, a nemzetedért, az emberiségért, a civilizációért. Ahol nincsenek háborúk, éhség ahol mindenkinek megjár az egészséges élet.

Aztán tegyél érte!

Ki vagy Te? A törvényállam sorszámozott jelzáloga, vagy a Föld anya gyermeke? Hol az a határ, ameddig a törvénynek mondott embertelenségeket hajlandó vagy elviselni és hol az a határ, amikor kijelented, hogy önálló szuverén lény vagy, aki kivonul az általa soha el nem fogadott rendszerből. 100 ember renitens, 100.000 ember viszont képes megállítani az embertelen intézkedések sokaságát. A gondolat csendes forradalom, nem az utcákon, hanem a fejekben.

 
Itt az Izlandi példa:  IZLAND ? Miért nincs a hírekben ?  

(Mikor egyik Európai Uniós ország dől be a másik után vagy közelít a csőd felé, megingatva az eurót, befolyásolva az egész világot, a legutolsó dolog amit a hatalom szeretne, hogy példaként tekintsünk Izlandra.) 

Az államadósság egy mondattal visszafizethető! Hogyan? Nézd meg itt!

A világ "magától" nem változik meg, Te is kellesz hozzá! 

"Meg kell szüntetnünk a liberális-globalista világrend  pénz  és profit központú  világpusztító hamis rendszerét azzal, hogy egy másik értékrend alapján szervezzük meg az életünket és minden tevékenységünket abból a célból, hogy harmóniában, bőségben és közszabadságban éljünk. Vissza kell térnünk az ősi civilizációk értékrendjére, ami a harmónia fenntartását szolgálta."

Ismerd meg a Gondoskodó Magyarországot!

És nem fog rajtad semmilyen párt segíteni, mert egyszerűen nem tud. Csak mi  segíthetünk magunkon.

Nagy a felelősséged! Kimondhatatlanul nagy!

                                                                                      Juhász Zoltán 2012

 

estik_p2.jpg

 

 

A mappában található képek előnézete Fák, virágok

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Лучшие фильмы онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 10:50

привет, вот очень интересная инфа

[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/51087-pohozhie-filmy-telohranitel-killera]похожие фильмы телохранитель киллера[/url]
[url=http://naqh.filmsthvseriay.site/90732-bitva-titanov-2-skachat-torrent.html]битва титанов 2 скачать торрент[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/61759-igra-prestolov-skachat-serial-vse-sezony.html]игра престолов скачать сериал все сезоны[/url]
[url=http://vfnic.filmsthvseriay.site/10684-mama-uzhasy-skachat-torrent.html]мама ужасы скачать торрент[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/23917-skachat-torrent-piknik.html]скачать торрент пикник[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/60357-skachat-geroi-sezon-4-torrent.html]скачать герои сезон 4 торрент[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/10344-luchshe-ne-byvaet-torrent.html]лучше не бывает торрент[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/14736-skachat-cherez-torrent-boec-2]скачать через торрент боец 2[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/17078-skachat-russkie-boeviki-besplatno.html]скачать русские боевики бесплатно[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/49080-zatihajuschie-kriki-film-2010.html]затихающие крики фильм 2010[/url]

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

Edwardbuisk, 2019.09.09 10:44

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/29373-neobychajnye-prikljuchenija-adel-film-2010-skachat-torrent.html]необычайные приключения адель фильм 2010 скачать торрент[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/75135-snezhnaja-koroleva-multfilm-2012-skachat-torrent.html]снежная королева мультфильм 2012 скачать торрент[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/45964-filmy-skachat-onlajn-besplatno-v-horoshem-kachestve.html]фильмы скачать онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/01117-bezdna-skachat-torrent]бездна скачать торрент[/url]
[url=http://naqh.filmsthvseriay.site/23736-serial-sudmedekspert-cin-min.html]сериал судмедэксперт цинь мин[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/74455-hobbit-2-rezhisserskaja-versija-smotret.html]хоббит 2 режиссерская версия смотреть[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/24586-bez-tormozov-film-skachat-torrent.html]без тормозов фильм скачать торрент[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/44248-film-zakljatie-skachat-besplatno]фильм заклятие скачать бесплатно[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/37692-sbornik-kolybelnye-pesni-dlja-malyshej-skachat-besplatno.html]сборник колыбельные песни для малышей скачать бесплатно через торрент[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/16049-spasite-nashi-dushi-torrent-skachat.html]спасите наши души торрент скачать[/url]

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

Edwardbuisk, 2019.09.09 10:31

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/18802-blokbaster-2017-skachat-torrent-v-horoshem-kachestve.html]блокбастер 2017 скачать торрент в хорошем качестве[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/47174-skachat-multik-holodnoe-serdce-2-cherez-torrent.html]скачать мультик холодное сердце 2 через торрент в хорошем качестве[/url]
[url=http://naqh.filmsthvseriay.site/01828-skachat-film-otryv-cherez-torrent.html]скачать фильм отрыв через торрент[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/09498-skachat-filmy-2017-na-telefon-v-horoshem.html]скачать фильмы 2017 на телефон в хорошем качестве[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/04623-alladin-multik-skachat-torrent.html]алладин мультик скачать торрент[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/57997-druzja-angelov-2-sezon-smotret-onlajn]друзья ангелов 2 сезон смотреть онлайн 2 серия[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/71563-kommivojazher-skachat-torrent.html]коммивояжер скачать торрент[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/43967-film-nenavistnyj-brak-smotret-onlajn-besplatno]фильм ненавистный брак смотреть онлайн бесплатно[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/34722-skachat-film-blondinka-za-uglom-1984-torrent.html]скачать фильм блондинка за углом 1984 торрент[/url]
[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/86931-skachat-torrent-glaz]скачать торрент глаз[/url]

Бесплатное кино смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 10:27

привет, вот очень интересная инфа

[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/92736-multik-tugarin-zmej-i-alesha-popovich-skachat.html]мультик тугарин змей и алеша попович скачать[/url]
[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/54891-kuhnja-skachat-1-sezon]кухня скачать 1 сезон[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/80138-film-petlja-nesterova-smotret-onlajn-besplatno-v.html]фильм петля нестерова смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://vfnic.filmsthvseriay.site/34157-skachat-vanilnoe-nebo-film.html]скачать ванильное небо фильм[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/87107-serial-kosti-1-sezon-skachat-besplatno]сериал кости 1 сезон скачать бесплатно[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/80066-skachat-vse-serii-anime-blich.html]скачать все серии аниме блич[/url]
[url=http://naqh.filmsthvseriay.site/76567-nepodsuden-film-smotret-onlajn-besplatno-v-horoshem.html]неподсуден фильм смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/39029-skachat-torrent-millioner.html]скачать торрент миллионер[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/35841-ohrannik-torrent.html]охранник торрент[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/17978-film-pobeg-iz-shoushenka-skachat-torrent.html]фильм побег из шоушенка скачать торрент[/url]

Классные фильмы онлайн смотреть

Edwardbuisk, 2019.09.09 10:26

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/48918-poslednij-samuraj-film-2003-skachat-torrent]последний самурай фильм 2003 скачать торрент[/url]
[url=http://pwlk.filmsthvseriay.site/92586-skachat-film-cherez-torrent-dzhumandzhi-zov-dzhunglej.html]скачать фильм через торрент джуманджи зов джунглей[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/64156-moja-gerojskaja-akademija-manga-skachat.html]моя геройская академия манга скачать[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/53900-skachat-film-cherez-torrent-besplatno-v-horoshem-kachestve.html]скачать фильм через торрент бесплатно в хорошем качестве крым[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/24435-minony-multfilm-2015-skachat.html]миньоны мультфильм 2015 скачать[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/30321-priezzhaja-film-1978-smotret-onlajn.html]приезжая фильм 1978 смотреть онлайн[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/14667-film-diggery-skachat]фильм диггеры скачать[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/54771-film-van-helsing-skachat-torrent.html]фильм ван хельсинг скачать торрент[/url]
[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/06876-skachat-film-illjuzija-obmana-1]скачать фильм иллюзия обмана 1[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/21401-serial-fargo-skachat.html]сериал фарго скачать[/url]

ЭроРассказы

ZoyaAyvazova, 2019.09.09 10:18

[url=http://erorasskaz.ru/category/incest.html]рассказы инцест[/url]
[url=http://erorasskaz.ru/]порнорассказы[/url]
[url=http://erorasskaz.ru/category/izmena.html]измена рассказы[/url]
[url=http://erorasskaz.ru/category/izmena.html]рассказы измена[/url]
[url=http://erorasskaz.ru/]порно рассказы[/url]
[url=http://erorasskaz.ru/]эро рассказы[/url]
[url=http://erorasskaz.ru/]эрорассказ[/url]
[url=http://erorasskaz.ru/]эротические рассказы[/url]
[url=http://erorasskaz.ru/]рассказы порно[/url]
[url=http://erorasskaz.ru/category/incest.html]инцест рассказы[/url]
[url=http://erorasskaz.ru/]эрорассказы[/url]

Классные фильмы онлайн смотреть

Edwardbuisk, 2019.09.09 10:17

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/16183-smotret-serial-chuzhoj-rajon-3-sezon-vse.html]смотреть сериал чужой район 3 сезон все серии в хорошем качестве[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/69682-john-wick-torrent-skachat.html]john wick торрент скачать[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/19451-skachat-muzyku-sergeja-lazareva.html]скачать музыку сергея лазарева[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/40872-el-cuerpo-2012-skachat-torrent.html]el cuerpo 2012 скачать торрент[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/03778-smotret-onlajn-serial-dyshi-so-mnoj]смотреть онлайн сериал дыши со мной 2 сезон в хорошем качестве[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/24417-igor-i-lena-vse-serii-skachat-torrent.html]игорь и лена все серии скачать торрент[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/55002-smotret-onlajn-cherepashki-nindzja-1991.html]смотреть онлайн черепашки ниндзя 1991[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/86223-smotret-film-dzhumandzhi-2-besplatno.html]смотреть фильм джуманджи 2 бесплатно[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/99138-vodnyj-mir-torrent.html]водный мир torrent[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/16785-skachat-dallasskij-klub-pokupatelej-torrent.html]скачать далласский клуб покупателей торрент[/url]

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 10:12

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

[url=http://vfnic.filmsthvseriay.site/08163-geoshtorm-torrent.html]геошторм torrent[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/01482-smotret-multik-angely-i-demony-vse-serii]смотреть мультик ангелы и демоны все серии подряд[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/66399-film-ne-pokidaj-skachat.html]фильм не покидай скачать[/url]
[url=http://naqh.filmsthvseriay.site/60119-skachat-sotnja-3-sezon.html]скачать сотня 3 сезон[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/94274-serial-sudby-zagadochnoe-zavtra-smotret-v-horoshem.html]сериал судьбы загадочное завтра смотреть в хорошем качестве[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/42142-podozritelnaja-sova-1-sezon.html]подозрительная сова 1 сезон[/url]
[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/39485-skachat-besplatno-film-ja-pljuju-na-vashi]скачать бесплатно фильм я плюю на ваши могилы 2[/url]
[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/93656-skachat-ostrov-sokrovisch-multik]скачать остров сокровищ мультик[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/96262-film-zolushka-skachat-besplatno.html]фильм золушка скачать бесплатно[/url]
[url=http://lztzj.filmsthvseriay.site/43939-multik-nindzjago-skachat.html]мультик ниндзяго скачать[/url]

Лучшие фильмы онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 10:07

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

[url=http://iilxna.filmsthvseriay.site/25516-kino-skachat-50-ottenkov-serogo]кино скачать 50 оттенков серого[/url]
[url=http://kvlp.filmsthvseriay.site/99925-pjatnica-2016-skachat-torrent.html]пятница 2016 скачать торрент[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/37738-smotret-onlajn-besplatno-serial-shef-2-sezon.html]смотреть онлайн бесплатно сериал шеф 2 сезон все серии[/url]
[url=http://naqh.filmsthvseriay.site/30220-skachat-multiki-2017-torrent-besplatno-v-horoshem.html]скачать мультики 2017 торрент бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/73659-skachat-car-skorpionov-2.html]скачать царь скорпионов 2[/url]
[url=http://seto.filmsthvseriay.site/06100-amerikanskie-bogi-torrent.html]американские боги торрент[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/27887-tri-iksa-trilogija-skachat-torrent.html]три икса трилогия скачать торрент[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/45284-istorija-delfina-skachat-torrent.html]история дельфина скачать торрент[/url]
[url=http://lztzj.filmsthvseriay.site/33883-skachat-torrent-odnazhdy.html]скачать торрент однажды[/url]
[url=http://erpb.filmsthvseriay.site/22676-skachat-interstellar-film-2014]скачать интерстеллар фильм 2014[/url]

Бесплатное кино смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 09:35

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://vfnic.filmsthvseriay.site/78706-skachat-koshmar-na-ulice-vjazov-2010.html]скачать кошмар на улице вязов 2010[/url]
[url=http://vfnic.filmsthvseriay.site/63830-skachat-besplatno-filmy-cherez-torrent.html]скачать бесплатно фильмы через торрент[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/05693-skajlajn-torrent.html]скайлайн торрент[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/90294-skachat-besplatno-ukroschenie-stroptivogo.html]скачать бесплатно укрощение строптивого[/url]
[url=http://iclioo.filmsthvseriay.site/42743-multfilm-katerok-smotret-onlajn-besplatno-v-horoshem.html]мультфильм катерок смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/74804-skachat-cherez-torrent-zakljatie.html]скачать через торрент заклятие[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/08498-uzhas-amitivillja-skachat.html]ужас амитивилля скачать[/url]
[url=http://ufyfno.filmsthvseriay.site/14539-skachat-film-russkij-boevik.html]скачать фильм русский боевик[/url]
[url=http://rioh.filmsthvseriay.site/37193-skachat-besplatno-film-mstiteli-era-altrona.html]скачать бесплатно фильм мстители эра альтрона[/url]
[url=http://filmsthvseriay.site/98626-missija-nevypolnima-2-torrent.html]миссия невыполнима 2 торрент[/url]

Заказать Seo продвижение сайтов Краснодар

RobertCib, 2019.09.09 09:04

делание с возражениямиТруд с возражениями – презентация мастерства коммерсанта. Неподготовленный новичок не выстоит перед претензиями «дорогой», «у конкурентов такое же, только с перламутровыми пуговицами», «условия доставки не подходят» и так далее. Запомните, несть такого отрицания, которому нельзя дать отпор. Грызть плохо вооруженные подчиненные.«Звонок с сайта» — даровой виджетAvatan
<a href=https://moskow.skgroups.ru/calls.html>холодные звонки</a>
[url=https://moskow.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html]разработка сайтов[/url]
https://moskow.skgroups.ru - продвижение сайта в поисковых системах

Первое, который вам надо исполнять – это выбрать мечта рекламной кампании. Для самом деле, всё довольно простой, из названия целей конечно, на который они ориентированы: узнаваемость, лиды либо конверсия.Сайт, шириной в 760 пикселей может смотреться достанет неприглядно (больно узко) для мониторах с большим разрешением экрана;Олимпийские кольцаВ архиве wpTimeMachine-content-files.zip нуждаться найти папку wp-content и скопировать ее содержимое помощью FTP для хостинг в папку с таким же названием. Там находятся безвыездно ваши настройки, картинки, темы шаблонов и беспричинно далее.

Бесплатное кино смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 02:21

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

[url=http://mdot.superfilmkbzosmotr.site/69592-multfilm-meshok-jablok-skachat-besplatno.html]мультфильм мешок яблок скачать бесплатно[/url]
[url=http://ydlm.superfilmkbzosmotr.site/71065-skachat-torrent-kino-2016]скачать торрент кино 2016[/url]
[url=http://mihnoi.superfilmkbzosmotr.site/69729-multfilm-sinij-traktor-smotret-onlajn-besplatno-v.html]мультфильм синий трактор смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://dpehif.superfilmkbzosmotr.site/26918-skachat-serialy-torrent-besplatno.html]скачать сериалы torrent бесплатно[/url]
[url=http://mdot.superfilmkbzosmotr.site/75499-skachat-skazki-na-noch-torrent-v-horoshem.html]скачать сказки на ночь торрент в хорошем качестве[/url]
[url=http://dpehif.superfilmkbzosmotr.site/80821-skachat-besplatno-film-anakonda-cherez-torrent-v.html]скачать бесплатно фильм анаконда через торрент в хорошем качестве[/url]
[url=http://hnjo.superfilmkbzosmotr.site/71973-skachat-ubojnoe-rozhdestvo-garolda-i-kumara-torrent.html]скачать убойное рождество гарольда и кумара торрент[/url]
[url=http://mihnoi.superfilmkbzosmotr.site/37702-piraty-karibskogo-morja-mertvecy-ne-rasskazyvajut-skazki.html]пираты карибского моря мертвецы не рассказывают сказки через торрент[/url]
[url=http://superfilmkbzosmotr.site/77526-skachat-zarubezhnye-novye-serialy-cherez-torrent-besplatno.html]скачать зарубежные новые сериалы через торрент бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://ndxn.superfilmkbzosmotr.site/83047-skachat-torrent-krepkij-oreshek-1.html]скачать торрент крепкий орешек 1[/url]

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 02:18

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://ihkq.superfilmkbzosmotr.site/00202-skachat-serial-mutanty-iks-1-sezon-cherez.html]скачать сериал мутанты икс 1 сезон через торрент[/url]
[url=http://issc.superfilmkbzosmotr.site/85859-ne-shutite-s-zohanom-skachat-besplatno.html]не шутите с зоханом скачать бесплатно[/url]
[url=http://issc.superfilmkbzosmotr.site/46249-smotret-besplatno-film-gorjachaja-zhevatelnaja-rezinka.html]смотреть бесплатно фильм горячая жевательная резинка[/url]
[url=http://issc.superfilmkbzosmotr.site/78836-strana-oz-torrent.html]страна оз torrent[/url]
[url=http://mihnoi.superfilmkbzosmotr.site/33651-skachat-zhan-mishel-zharr-cherez-torrent.html]скачать жан мишель жарр через торрент[/url]
[url=http://dpehif.superfilmkbzosmotr.site/28875-skachat-ischejka-torrent-2-sezon.html]скачать ищейка торрент 2 сезон[/url]
[url=http://ydlm.superfilmkbzosmotr.site/54676-diskoteka-80-skachat-torrent-2015]дискотека 80 скачать торрент 2015[/url]
[url=http://mihnoi.superfilmkbzosmotr.site/88674-zvezdnye-vojny-skachat-torrent-epizod-6.html]звездные войны скачать торрент эпизод 6[/url]
[url=http://mihnoi.superfilmkbzosmotr.site/25659-skachat-besplatno-multfilm-skazku-kolobok.html]скачать бесплатно мультфильм сказку колобок[/url]
[url=http://dpehif.superfilmkbzosmotr.site/30962-universalnyj-soldat-3-torrent-skachat.html]универсальный солдат 3 торрент скачать[/url]

Классные фильмы онлайн смотреть

Edwardbuisk, 2019.09.09 02:12

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

[url=http://efwpn.superfilmkbzosmotr.site/84544-super-tjurjaga-smotret-onlajn.html]супер тюряга смотреть онлайн[/url]
[url=http://superfilmkbzosmotr.site/65176-razbudi-menja-2017-skachat-torrent.html]разбуди меня 2017 скачать торрент[/url]
[url=http://mihnoi.superfilmkbzosmotr.site/36230-skorpion-serial-2-sezon-skachat-torrent-besplatno.html]скорпион сериал 2 сезон скачать торрент бесплатно[/url]
[url=http://mdot.superfilmkbzosmotr.site/93693-torrent-parker.html]torrent паркер[/url]
[url=http://ndxn.superfilmkbzosmotr.site/41249-temnaja-voda-film-2005-skachat-torrent.html]темная вода фильм 2005 скачать торрент[/url]
[url=http://nokm.superfilmkbzosmotr.site/56607-skachat-besplatno-film-tjulpannaja-lihoradka-cherez-torrent.html]скачать бесплатно фильм тюльпанная лихорадка через торрент[/url]
[url=http://issc.superfilmkbzosmotr.site/61992-kino-hitman-skachat.html]кино хитман скачать[/url]
[url=http://hnjo.superfilmkbzosmotr.site/23847-filfak-skachat-torrent.html]филфак скачать торрент[/url]
[url=http://hnjo.superfilmkbzosmotr.site/36131-skachat-chelovek-pauk-film-2002.html]скачать человек паук фильм 2002[/url]
[url=http://dpehif.superfilmkbzosmotr.site/35073-skachat-film-sem-dnej-shest-nochej.html]скачать фильм семь дней шесть ночей[/url]

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 02:02

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://nokm.superfilmkbzosmotr.site/29161-skachat-film-malchishnik-v-vegase-4.html]скачать фильм мальчишник в вегасе 4[/url]
[url=http://ndxn.superfilmkbzosmotr.site/56133-sinor-robinzon-skachat-torrent.html]синьор робинзон скачать торрент[/url]
[url=http://issc.superfilmkbzosmotr.site/26413-skachat-torrent-jajca-sudby.html]скачать торрент яйца судьбы[/url]
[url=http://efwpn.superfilmkbzosmotr.site/98795-skachat-torrent-vnutrennjaja-imperija.html]скачать торрент внутренняя империя[/url]
[url=http://mdot.superfilmkbzosmotr.site/55151-serial-megre-skachat-torrent.html]сериал мегрэ скачать торрент[/url]
[url=http://ndxn.superfilmkbzosmotr.site/92391-skachat-starshij-syn-torrent.html]скачать старший сын торрент[/url]
[url=http://mdot.superfilmkbzosmotr.site/14744-skachat-torrent-sledopyt.html]скачать торрент следопыт[/url]
[url=http://mihnoi.superfilmkbzosmotr.site/13935-skachat-cherez-torrent-film-ekipazh.html]скачать через торрент фильм экипаж[/url]
[url=http://nokm.superfilmkbzosmotr.site/74363-tri-kota-skachat-torrent-multfilm.html]три кота скачать торрент мультфильм[/url]
[url=http://efwpn.superfilmkbzosmotr.site/15918-trejler-povorot-ne-tuda-4-na-russkom.html]трейлер поворот не туда 4 на русском[/url]

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

Edwardbuisk, 2019.09.09 01:43

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://dpehif.superfilmkbzosmotr.site/19561-skachat-cherez-torrent-besplatno-v-horoshem-kachestve.html]скачать через торрент бесплатно в хорошем качестве сериал скорпион[/url]
[url=http://nokm.superfilmkbzosmotr.site/85364-spasateli-malibu-2017-skachat-torrent-1080.html]спасатели малибу 2017 скачать торрент 1080[/url]
[url=http://ihkq.superfilmkbzosmotr.site/48756-skachat-na-telefon-teplo-nashih-tel.html]скачать на телефон тепло наших тел[/url]
[url=http://dpehif.superfilmkbzosmotr.site/36584-film-garri-potter-i-dary-smerti-skachat.html]фильм гарри поттер и дары смерти скачать[/url]
[url=http://nokm.superfilmkbzosmotr.site/74627-univer-skachat-vse-sezony-torrent.html]универ скачать все сезоны торрент[/url]
[url=http://ihkq.superfilmkbzosmotr.site/31833-na-krjuchke-torrent.html]на крючке torrent[/url]
[url=http://ihkq.superfilmkbzosmotr.site/34433-skachat-film-advokat-djavola-cherez-torrent-v.html]скачать фильм адвокат дьявола через торрент в хорошем качестве[/url]
[url=http://fvkni.superfilmkbzosmotr.site/70059-film-legok-na-pomine-2014-skachat.html]фильм легок на помине 2014 скачать[/url]
[url=http://efwpn.superfilmkbzosmotr.site/62919-skachat-kong-ostrov-cherepa-cherez-torrent.html]скачать конг остров черепа через торрент[/url]
[url=http://mdot.superfilmkbzosmotr.site/03097-skachat-otryv-serial-cherez-torrent.html]скачать отрыв сериал через торрент[/url]

Лучшие фильмы онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 01:43

привет, вот очень интересная инфа

[url=http://mihnoi.superfilmkbzosmotr.site/85653-skachat-filmy-3-d-torrent.html]скачать фильмы 3 д торрент[/url]
[url=http://ndxn.superfilmkbzosmotr.site/01230-film-pianist-skachat-torrent.html]фильм пианист скачать торрент[/url]
[url=http://nokm.superfilmkbzosmotr.site/16610-skachat-film-3d-torrent.html]скачать фильм 3д торрент[/url]
[url=http://mihnoi.superfilmkbzosmotr.site/74632-skachat-bojcovskij-klub-torrent.html]скачать бойцовский клуб торрент[/url]
[url=http://mdot.superfilmkbzosmotr.site/29518-apocalyptica-skachat-torrent.html]apocalyptica скачать торрент[/url]
[url=http://issc.superfilmkbzosmotr.site/25252-skachat-ischeznuvshie-cherez-torrent.html]скачать исчезнувшие через торрент[/url]
[url=http://nokm.superfilmkbzosmotr.site/95674-skachat-2-sezon-graviti-folz-20-serija.html]скачать 2 сезон гравити фолз 20 серия[/url]
[url=http://ndxn.superfilmkbzosmotr.site/31683-labirinty-sudby-torrent-skachat.html]лабиринты судьбы торрент скачать[/url]
[url=http://superfilmkbzosmotr.site/80561-leo-i-tig-multserial-skachat-vse-serii.html]лео и тиг мультсериал скачать все серии торрент[/url]
[url=http://ydlm.superfilmkbzosmotr.site/16810-pro-chechnju-filmy-besplatno]про чечню фильмы бесплатно[/url]

Классные фильмы онлайн смотреть

Edwardbuisk, 2019.09.09 01:40

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://fvkni.superfilmkbzosmotr.site/36554-ip-man-vse-chasti-skachat-torrent.html]ип ман все части скачать торрент[/url]
[url=http://ihkq.superfilmkbzosmotr.site/12737-muzhchina-v-moej-golove-torrent-skachat.html]мужчина в моей голове торрент скачать[/url]
[url=http://nokm.superfilmkbzosmotr.site/80076-filmy-voennye-skachat-besplatno-v-horoshem-kachestve.html]фильмы военные скачать бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://mdot.superfilmkbzosmotr.site/93387-torrent-chtec.html]торрент чтец[/url]
[url=http://fvkni.superfilmkbzosmotr.site/58057-skachat-lesnik-3.html]скачать лесник 3[/url]
[url=http://dpehif.superfilmkbzosmotr.site/74058-skachat-misticheskie-serialy-besplatno-cherez-torrent.html]скачать мистические сериалы бесплатно через торрент[/url]
[url=http://efwpn.superfilmkbzosmotr.site/29388-skachat-multfilm-chipollino-besplatno.html]скачать мультфильм чиполлино бесплатно[/url]
[url=http://mihnoi.superfilmkbzosmotr.site/39804-transformery-poslednij-rycar-skachat-torrent-bdrip.html]трансформеры последний рыцарь скачать торрент bdrip[/url]
[url=http://fvkni.superfilmkbzosmotr.site/42545-piraty-karibskogo-morja-chast-5-skachat-torrent.html]пираты карибского моря часть 5 скачать торрент[/url]
[url=http://dpehif.superfilmkbzosmotr.site/01401-skachat-pesnju-v-sinem-more-v-beloj.html]скачать песню в синем море в белой пене[/url]

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

Edwardbuisk, 2019.09.09 01:39

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://ydlm.superfilmkbzosmotr.site/98147-skachat-torrent-belosnezhka-mest-gnomov]скачать торрент белоснежка месть гномов[/url]
[url=http://efwpn.superfilmkbzosmotr.site/06732-skachat-serial-luchshe-zvonite-solu.html]скачать сериал лучше звоните солу[/url]
[url=http://ydlm.superfilmkbzosmotr.site/06226-skachat-film-cherez-torrent-besplatno-v-horoshem-kachestve]скачать фильм через торрент бесплатно в хорошем качестве несломленный[/url]
[url=http://ihkq.superfilmkbzosmotr.site/25543-kak-ukrast-neboskreb-skachat-torrent.html]как украсть небоскреб скачать торрент[/url]
[url=http://ndxn.superfilmkbzosmotr.site/85734-skachat-multfilm-tri-bogatyrja-i-morskoj-car.html]скачать мультфильм три богатыря и морской царь торрент[/url]
[url=http://nokm.superfilmkbzosmotr.site/01361-serial-sorvigolova-sezon-2-skachat-torrent.html]сериал сорвиголова сезон 2 скачать торрент[/url]
[url=http://ydlm.superfilmkbzosmotr.site/79339-skachat-film-pes-barbos-i-neobychnyj-kross]скачать фильм пес барбос и необычный кросс через торрент[/url]
[url=http://superfilmkbzosmotr.site/53133-skachat-barboskiny-vse-serii-cherez-torrent-besplatno.html]скачать барбоскины все серии через торрент бесплатно[/url]
[url=http://nokm.superfilmkbzosmotr.site/62433-multfilm-skachat-torrent.html]мультфильм скачать torrent[/url]
[url=http://mdot.superfilmkbzosmotr.site/72216-vo-vse-tjazhkie-4-sezon-torrent.html]во все тяжкие 4 сезон торрент[/url]

Бесплатное кино смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.09 01:31

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://mihnoi.superfilmkbzosmotr.site/38573-film-vse-ispravit-skachat-besplatno.html]фильм все исправить скачать бесплатно[/url]
[url=http://ihkq.superfilmkbzosmotr.site/15150-poslednee-lico-torrent-skachat.html]последнее лицо торрент скачать[/url]
[url=http://ihkq.superfilmkbzosmotr.site/14533-besplatno-skachat-multfilm-ezhik-v-tumane.html]бесплатно скачать мультфильм ежик в тумане[/url]
[url=http://efwpn.superfilmkbzosmotr.site/31243-film-krenford-smotret-onlajn-besplatno-v-horoshem.html]фильм крэнфорд смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://ihkq.superfilmkbzosmotr.site/70654-skachat-film-torrent-vselennaja-stivena-hokinga-2014.html]скачать фильм торрент вселенная стивена хокинга 2014[/url]
[url=http://superfilmkbzosmotr.site/33137-sajlent-hill-film-skachat.html]сайлент хилл фильм скачать[/url]
[url=http://nokm.superfilmkbzosmotr.site/89750-torrent-mogila-svetljachkov.html]торрент могила светлячков[/url]
[url=http://ndxn.superfilmkbzosmotr.site/78857-ponivil-6-sezon.html]понивиль 6 сезон[/url]
[url=http://dpehif.superfilmkbzosmotr.site/83709-fiksiki-skachat-torrent-2-sezon-skachat-torrent.html]фиксики скачать торрент 2 сезон скачать торрент[/url]
[url=http://dpehif.superfilmkbzosmotr.site/84682-sherlok-holms-serial-na-telefon-skachat.html]шерлок холмс сериал на телефон скачать[/url]