Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.06.24

A változás a felismeréssel kezdődik!

 Elgondolkodtál már azon, hogy miért kell harcolnod, küszködnöd minden egyes nap? Nem azon, hogy hol, hogyan, hanem azon, hogy miért? Belegondoltál-e valaha is, hogy kinek is dolgozol igazából? Hogy az általad megtermelt javak kinek is hoznak igazi hasznot?

Apropó!

Egyik vasárnap reggel barátommal autóztunk közös úti célunk felé, de amikor a Liedl elé értünk váratlanul be ált a kanyarodó sávba, azzal a megjegyzéssel, hogy vesz „egy-két” dolgot. Ránéztem, de nem szóltam semmit. Ő is tagja annak a kis csoportnak, akikkel január óta rendszeresen összejárunk, hogy megbeszéljük, értelmezzük világunkat, hogy miért lett ilyen embertelen és mit kellene tenni a változásért, egy élhetőbb jövőért. Ezeken a beszélgetéseken sokszor szóba jött már, hogy a szokásainkon kell változtatnunk, hogy a multik műkajákkal, mérgezeik az életünket, a bankok meg kifosztanak bennünket, hogy tönkre tették a magyar mezőgazdaságot, ipart, s hogy miattuk szűnt meg oly sok munkahely….

Szóval ránéztem, majd mikor leparkolt, annyit mondtam csak, hogy megvárom itt a kocsinál, hisz a pár dologgal úgy is gyorsan végez. Ahogy elment, körül néztem s figyelni kezdtem az embereket. Zsúfolt volt a parkoló, s nagy volt a jövésmenés. Már láttam, hogy barátom nem fog gyorsan végezni…

Feltűnt, hogy javarészt jólöltözött, nyugdíjas korú emberek jönnek-mennek a színes csecse-becsékkel megrakott bevásárló kocsikkal. Elgondolkodtam, vajon ezek a kedves idősödő emberek miért pont vasárnap délelőtt „lepik” el ezt a szupermarketet.  Szomorú látvány volt… 

A megfejtést pár nap múlva egy másik barátom adta, kinek beszéltem az esetről. Ennek az áruházláncnak a polcain mindig vasárnap jelennek meg az új akciós termékek, s a kedves nyugdíjasaink, kevéske nyugdíjukkal, sietve mennek minden vasárnap, nehogy lemaradjanak valami „fontos” akciós termékről.

Még jobban elszomorodtam. 

Ha cinikus akarnék lenni, akkor azt mondhatnám, hogy kedden meg az orvosi rendelőben várják a sorukat, az „akciós” gyógyszer receptekért….

(Azt tudtad? A multinál azért kapsz árkedvezményt, mert ugyan az a tulajdonosa, mint a gyógyszergyárnak, s amit megtakaríthatsz a bevásárlásnál azt majd elköltöd gyógyszerekre!)

Minden egyes forinttal, amit a multi cégek kasszájánál hagyunk, támogatjuk  Magyarország kifosztását, segítjük a globalista elitet nemzet romboló céljának megvalósításában. Vásárlásunkkal azt támogatjuk, hogy újabb munkahelyek szűnjenek meg, hogy még mélyebbre küzdjük magunkat.

Azt tudtad, hogy a Magyarország gazdasága már 90%-ban idegen tulajdonban van?  A magyar vállalkozások pedig gyorsuló ütemben számolódnak fel. Hova-tovább megtűrt (rab)szolgák leszünk saját hazánkban. Hallgad meg erről Dr Bogár Lászlót!

Friss KSH adatok igazolják, hogy sikerült ismét elérnünk az 1978-as életszínvonalat. A termékek-szolgáltatások árai átlagosan 40 szeresére emelkedtek azóta. A jelenlegi átlagbér 140 ezer forint (amiben a kiemelkedően magas fizetések is benne vannak), vagyis a bérek is negyvenszeresükre emelkedtek. Tehát ott tartunk, mint 35 évvel ezelőtt. Én azóta hallgatom „választott vezetőinktől”, hogy most ugyan megszorítások következnek, de aztán majd…  És ezt minden új kormány elmondja, mi pedig, ha nem is hisszük el, de tenni sem teszünk semmit, hogy érdemi változást valósítsunk meg.

A környezetemben folytatott beszélgetésekben azt tapasztalom, hogy a helyzet romlását mindenki érzékeli. És ez az egyetlen, szinte amiben egyetértés van, na meg tán az, hogy erről MI, de főleg ÉN végképp nem tehetek! Meg: mit is tehetnék? Vagyis: ez van, bele kell nyugodni, majd a politikusok megoldják. Még mindig volt valahogy….

Bár semmi okunk nincs a jelenlegi előrejelzések alapján abban reménykedni, hogy a gazdaság ismét „felpörög”, és csökkenő adók mellett jobb és „boldogabb” élet vár ránk, mégis bárgyú birka módon szajkózzuk: mit tehetnék…?

Nos, tehetsz! Sőt, tenned is kell!  

Felelős vagy a magad, a gyermekeid és embertársaid életérét. Itt és Most!

FEL KELL ÉBREDNED!

Azzal, hogy hogy jutottunk ide és mi mindent kellett volna másképp csinálnunk a múltban, itt nem szeretnék foglalkozni.  Ezzel kapcsolatban számtalan elemzés írás, könyv, előadás született már. Ha érdekel, keress és találsz hiteles elemzéseket, LEGYÉL KÉPBEN!

 Háború folyik a nemzet ellen!

Tegyük tisztába, a rendszert mi éltetjük, mi tartjuk el, s öntudatlanul napi rutinnal hajtjuk saját magunkat rabszolga sorba, megalapozva ezzel, egy nem a távoli jövőben bekövetkező teljes kifosztást, a nemzetünk végleges tönkretételét.

Válaszd a Magyart!   Ha nem az import árukat vásárolod, ha nem a multik üzleteiben vásárolsz, annak számodra is és környezetedre nézve is több haszna keletkezik. Elsősorban megszünteted a saját és a családod mérgezését, egészség károsítását. Itt jó kis ellenérv, hogy de a kevés pénzemért, csak a multinál tudok vásárolni, a hazai nekem drága…. Drága? Mit gondolsz ki miatt? Miattunk! Hagytuk magunkat átverni, mert a csillogó nyugati az sokkal jobb! Elfordultunk a hazaitól!, s ennek eredményeképp tönkre is ment az ország mezőgazdasága, ipara. Hát most ennek fizetjük az árát.

Tehát, ha elnéptelenednek a multik, a hazai mezőgazdaság, ipar és kereskedelem kap pénzt, paripát és fegyvert! Munkahelyek jönnek létre, nem pusztítják utjainkat a kamionok, amik több ezer kilométerről hozzák nekünk azt, amit mi is meg tudunk termelni, elő tudunk állítani. Mit gondolsz, a veszteséges üzleteket meddig tartaná fenn a profit hajszoló, gátlástalan kapitalista?

Tudtad, hogy a Magyar mezőgazdaság akár 30 millió ember élelmiszerét tudná jó minőségbe megtermelni? De mi van most? Ha hírtelen leállnának a EU felől érkező műkajás kamionok, kb 2 héten belül élelmiszer hiány lépne fel!

De nem csak ebben áll a változás, a változtatás. Ha nem használod a Bankrendszert, a pénzedet nem tartod bankban, ha vásárlásaidat készpénzzel egyenlíted ki, ha nem veszel fel hitelt, a bankok is ellehetetlenülnek.  Mondhatod azonnal: - De a Bankokra szükségünk van!  Nincs! Ezekre nincs! Nézz utána, hogy működnek a mai uzsorás bankok, hogy teremtik a pénzt a A Pénz Urai! Ha még nem tudtad, nagyon el fogsz csodálkozni. Pénz, természetesen kell, de magyar pénz kell olyan, ami valódi értékközvetítő eszköz, s amit a Magyar Állam (a mi államunk, s nem az EU) felügyel, teremt és ellenőriz.

Tudtad, hogy az MNB, se nem magyar, se nem nemzeti? A „jegybankunk” a brüsszeli központi bank „fiókja”. Jelenleg az MNB is a globalomán elit pénzporszívó  eszköze, tulajdona.

Pénzre szükségünk van, hisz csereeszköz kell a gazdaság működtetéséhez. De már egyre több nem banki pénzrendszer működik Magyarországon (is) ezek a Helyi pénz és zöldpénzrendszerek. Nyílván átmeneti megoldások, de ha elkezded használni, a közelgő pénzügyi összeomlást könnyebben „átvészeled”!

Azt is át kell értékelned, hogy mi a valódi szükségleted, mi az, amire valóban szükséged van. Ki kell verned a fejedből az akciós áruk bóvlijait. Hagyj fel végre a kapzsisággal, a felhalmozással. Hamarosan nem férsz el sok felesleges kacat közt!!!! Persze, ha nem érted meg, nem soká rá kényszerülsz, csak az fájdalmasabb lesz.

Kezd el átalakítani az élettered, ásd fel a kertedet és vesd be. Ha nincs kerted, nézz körül, hogy hol lehetne… Költözz olyan házba, ahol meg tudsz szabadulni a közműszolgáltatóktól. Alakítsd át a vízfogyasztásod, szerezz be saját energiaforrást….  Keress, figyelj, tanulj! Kezd el szervezni az önellátásodat környezet tudatos módon. Keress kapcsolatot olyanokkal, akik már így élnek, meglátod segíteni fognak neked!

Kapcsold ki a TV-t, de ne csak ma este! Örökre! Az a legbájosabb, hogy tudod is, hogy manipulálnak vele, s Te mégis nézed. Azzal áltatod magad, hogy Te egy különleges ember vagy, s rád nem hatnak a reklámok, meg azokat úgy sem nézed…. Tévedsz! Az a helyzet, hogy hatnak! A Tv-t kifejezetten  az emberi psziché manipulálásárafejlesztették ki! Ettől lettünk, ilyen végletekig legyalázott, egymásnak fordított, hite hagyott, érzéketlen öntudatlan beteges csorda.

Legyél környezet tudatos!  Ez nem azt jelenti, hogy vasárnap elviszed a heti „műanyagtermést” a szelektív hulladékgyűjtőbe, hanem azt, hogy nem veszed meg!! Ahhoz, hogy a fenntartható fejlődés megvalósuljon, alapvetően kell a fogyasztásunkat átalakítani. A vedd meg és dobd el helyett a javítsd meg kell, hogy érvényesüljön.

Emlékszel az Internacionálé szövegére? „ A múltat végképp eltörölni…” Látod? Ezt tették velünk. Eltörölték a múltunkat, s most itt állunk finnugorokként, Augsburggal, Moháccsal, Trianonnal!

Hát, dobd el a „Magyar Tudományos Akadémia” hazugségait, áltörténelmét szánj rá időt, és tudd meg, hogy Te a föld egyik legnagyszerűbb nemzetének tagja vagy! Egy olyan nemzetnek, amelyik a legősibb nyelv hordozója, akik megtanították a nyugatot késsel, villával enni!  

….és most már fogyunk is! Ebben az a tragikus, hogy gyorsuló mértékben csökken a születések száma. Becslések szerint 2030-ra  fele lesz, mint a halálozás. Ez tudod mit jelent? Megpecsételődik a Magyarság sorsa. Ilyen súlyos népesség vesztésből már nem lehet kijönni. Amit a tatárok, törökök, Habsburgok, oroszok nem tudtak elérni, most sikerre viszi a globalista vállalati hatalom embertelen profit hajszoló gépezete. Kipusztítják a Magyarságot, és végleg eltörölnek bennünket.

Napjainkban a becsület, a tisztelet, az egymás megbecsülése, a szeretet, a családi összetartozás elveszett az értékrendünkből. Lett helyette a kapzsiság, az erőszak, az áskálódás, gyűlölet. Ma divat szinglinek lenni, kihasználni embertársunkat, lesöpörni, lenyomni, kifosztani….  Ma a magyar, a magyar ellensége, olyanok vagyunk mint az egymásnak fordított pisztolyok. A gyűlölet tüzek folyamatosan lobognak. Sorra alakulnak a megosztó politikai ambíciókat dédelgető szervezetek, s tömik a fejünket mindenféle baromsággal.


 ELÉG!

…talán még visszafordítható, ne adjuk fel!

Nem akarlak semmiről meggyőzni, csak azt kérem, gondolkodj el egy kicsit. Gondold végig, milyen világot hagyunk gyermekeinkre. Ne mástól várd a megváltást, mert senki nem fog segíteni… jelenleg a biztos pusztulásunk felé menetelünk. Ébredj fel végre!

 

….és képzelj el egy világot:

Egy olyan világot, ahol nem a megélhetésért, a túlélésért dolgozol, hanem a személyes fejlődésedért, a nemzetedért, az emberiségért, a civilizációért. Ahol nincsenek háborúk, éhség ahol mindenkinek megjár az egészséges élet.

Aztán tegyél érte!

Ki vagy Te? A törvényállam sorszámozott jelzáloga, vagy a Föld anya gyermeke? Hol az a határ, ameddig a törvénynek mondott embertelenségeket hajlandó vagy elviselni és hol az a határ, amikor kijelented, hogy önálló szuverén lény vagy, aki kivonul az általa soha el nem fogadott rendszerből. 100 ember renitens, 100.000 ember viszont képes megállítani az embertelen intézkedések sokaságát. A gondolat csendes forradalom, nem az utcákon, hanem a fejekben.

 
Itt az Izlandi példa:  IZLAND ? Miért nincs a hírekben ?  

(Mikor egyik Európai Uniós ország dől be a másik után vagy közelít a csőd felé, megingatva az eurót, befolyásolva az egész világot, a legutolsó dolog amit a hatalom szeretne, hogy példaként tekintsünk Izlandra.) 

Az államadósság egy mondattal visszafizethető! Hogyan? Nézd meg itt!

A világ "magától" nem változik meg, Te is kellesz hozzá! 

"Meg kell szüntetnünk a liberális-globalista világrend  pénz  és profit központú  világpusztító hamis rendszerét azzal, hogy egy másik értékrend alapján szervezzük meg az életünket és minden tevékenységünket abból a célból, hogy harmóniában, bőségben és közszabadságban éljünk. Vissza kell térnünk az ősi civilizációk értékrendjére, ami a harmónia fenntartását szolgálta."

Ismerd meg a Gondoskodó Magyarországot!

És nem fog rajtad semmilyen párt segíteni, mert egyszerűen nem tud. Csak mi  segíthetünk magunkon.

Nagy a felelősséged! Kimondhatatlanul nagy!

                                                                                      Juhász Zoltán 2012

 

estik_p2.jpg

 

 

A mappában található képek előnézete Fák, virágok

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Бесплатное кино смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.04 12:52

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

[url=http://odgyt.megogoqhhpdom.site/61105-skachat-besplatno-multik-zveropolis.html]скачать бесплатно мультик зверополис[/url]
[url=http://kmfgfs.megogoqhhpdom.site/00641-diman-hak.html]диман хак[/url]
[url=http://odgyt.megogoqhhpdom.site/85408-skachat-film-sao.html]скачать фильм sao[/url]
[url=http://odgyt.megogoqhhpdom.site/43523-skachat-mangu-ubit-stalkera-na-russkom.html]скачать мангу убить сталкера на русском[/url]
[url=http://fdlc.megogoqhhpdom.site/31643-temnaja-bashnja-skachat-v-horoshem-kachestve.html]темная башня скачать в хорошем качестве hd 720[/url]
[url=http://fyflvi.megogoqhhpdom.site/24845-smotret-v-horoshem-kachestve-multik-2017.html]смотреть в хорошем качестве мультик 2017[/url]
[url=http://fdlc.megogoqhhpdom.site/73960-skachat-igru-privet-sosed-beta-1.html]скачать игру привет сосед бета 1[/url]
[url=http://kmfgfs.megogoqhhpdom.site/59241-skachat-besplatno-reketir.html]скачать бесплатно рэкетир[/url]
[url=http://yneocj.megogoqhhpdom.site/68843-najnti-uan-su-asty.html]найнти уан су асты[/url]
[url=http://yneocj.megogoqhhpdom.site/89228-novatory-1-sezon-vse-serii-podrjad.html]новаторы 1 сезон все серии подряд[/url]

Лучшие фильмы онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.04 12:52

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/06078-filmy-2017-smotret-horoshem-kachestve-hd-720.html]фильмы 2017 смотреть хорошем качестве hd 720 исторические[/url]
[url=http://fdlc.megogoqhhpdom.site/97281-odnazhdy-v-rossii-pesnja-proshu-tebja-vernis.html]однажды в россии песня прошу тебя вернись[/url]
[url=http://mnoioy.megogoqhhpdom.site/45491-otel-poslednej-nadezhdy-serial-skolko-serij.html]отель последней надежды сериал сколько серий[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/48134-basic-boy-glebasta-spal-isixone-pantheon.html]basic boy glebasta spal isixone pantheon[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/49278-smotret-kvn-sojuz-tjumen-luchshee-podborka.html]смотреть квн союз тюмень лучшее подборка[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/61161-kino-2014-besplatno-smotret-onlajn.html]кино 2014 бесплатно смотреть онлайн[/url]
[url=http://fyflvi.megogoqhhpdom.site/61681-smotret-onlajn-besplatno-v-horoshem-kachestve.html]смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве hd 720 ужасы триллеры[/url]
[url=http://megogoqhhpdom.site/95325-reydi-pocelui-skachat.html]reydi поцелуи скачать[/url]
[url=http://xmnl.megogoqhhpdom.site/77568-serial-olga-2-sezon-skachat-besplatno.html]сериал ольга 2 сезон скачать бесплатно[/url]
[url=http://btvr.megogoqhhpdom.site/49625-serialy-onlajn-2017-besplatno-v-horoshem-kachestve.html]сериалы онлайн 2017 бесплатно в хорошем качестве без регистрации русские[/url]

Лучшие фильмы онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.04 12:51

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/85386-film-tri-idiota-skachat.html]фильм три идиота скачать[/url]
[url=http://btvr.megogoqhhpdom.site/00681-russkie-voennye-filmy-i-serialy-skachat-besplatno.html]русские военные фильмы и сериалы скачать бесплатно через торрент[/url]
[url=http://fyflvi.megogoqhhpdom.site/43031-novye-indijskie-filmy-2017-goda-uzhe-vyshedshie.html]новые индийские фильмы 2017 года уже вышедшие и можно смотреть[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/80434-serialy-i-filmy-onlajn-smotret-besplatno-v.html]сериалы и фильмы онлайн смотреть бесплатно в хорошем качестве российские[/url]
[url=http://yneocj.megogoqhhpdom.site/69774-donna-lewis-i-love-you-always-forever.html]donna lewis i love you always forever скачать[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/64479-skachat-spirit-multik.html]скачать спирит мультик[/url]
[url=http://yneocj.megogoqhhpdom.site/47657-skachat-film-tajnaja-zhizn-domashnih-zhivotnyh.html]скачать фильм тайная жизнь домашних животных[/url]
[url=http://fyflvi.megogoqhhpdom.site/01033-prosmotr-tureckih-filmov-na-russkom-jazyke-vse.html]просмотр турецких фильмов на русском языке все серии[/url]
[url=http://xmnl.megogoqhhpdom.site/29334-ohotniki-za-prividenijami-skachat-2016.html]охотники за привидениями скачать 2016[/url]
[url=http://btvr.megogoqhhpdom.site/96764-anna-i-korol-film-2000-smotret.html]анна и король фильм 2000 смотреть в hd[/url]

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.04 12:49

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/81332-skachat-barygu-dolbit-noggano.html]скачать барыгу долбить ноггано[/url]
[url=http://vnqf.megogoqhhpdom.site/31089-odnazhdy-v-skazke-nevafilm-7-sezon.html]однажды в сказке невафильм 7 сезон[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/88543-marha-makaeva-bezaman-tujra-skachat-pesnju.html]марха макаева безаман туьйра скачать песню[/url]
[url=http://mnoioy.megogoqhhpdom.site/13305-skachat-torrent-serial-mamochki-3-sezon.html]скачать торрент сериал мамочки 3 сезон[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/95587-skachat-film-pjatnica-13.html]скачать фильм пятница 13[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/06628-skachat-multik-tom-i-dzherri.html]скачать мультик том и джерри[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/95205-skachat-russkie-serialy-melodramy-cherez-torrent.html]скачать русские сериалы мелодрамы через торрент[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/91274-za-dvumja-zajcami-mjuzikl-smotret-onlajn-besplatno.html]за двумя зайцами мюзикл смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://kmfgfs.megogoqhhpdom.site/68540-nakoli-mne-brovi-kolschik-skachat.html]наколи мне брови кольщик скачать[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/58972-tureckij-serial-pojraz-karael-na-russkom-jazyke.html]турецкий сериал пойраз караэль на русском языке[/url]

Классные фильмы онлайн смотреть

Edwardbuisk, 2019.09.04 12:45

привет, вот очень интересная инфа

[url=http://odgyt.megogoqhhpdom.site/70372-skachat-zvezdnyj-desant-vtorzhenie.html]скачать звездный десант вторжение[/url]
[url=http://megogoqhhpdom.site/03802-mazhruh-2-uzbek-kino.html]мажрух 2 узбек кино[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/64182-tajny-sledstvija-9-sezon-6-serija.html]тайны следствия 9 сезон 6 серия[/url]
[url=http://btvr.megogoqhhpdom.site/26233-pauk-serial-2016-smotret-film-onlajn.html]паук сериал 2016 смотреть фильм онлайн[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/08866-serialy-2017-smotret-onlajn-besplatno.html]сериалы 2017 смотреть онлайн бесплатно[/url]
[url=http://mnoioy.megogoqhhpdom.site/61264-filmy-russkie-2015.html]фильмы русские 2015[/url]
[url=http://fyflvi.megogoqhhpdom.site/36552-smotret-kino-indiski-2017.html]смотреть кино индиски 2017[/url]
[url=http://btvr.megogoqhhpdom.site/28469-smotret-trillery-dramy-onlajn-besplatno-v-horoshem.html]смотреть триллеры драмы онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://kmfgfs.megogoqhhpdom.site/49953-muzyka-potomu-chto-ja-vljublen-chechenskaja.html]музыка потому что я влюблен чеченская[/url]
[url=http://odgyt.megogoqhhpdom.site/00308-sonicbfdi-plays-feeding-lily.html]sonicbfdi plays feeding lily[/url]

Лучшие фильмы онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.04 12:42

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://fyflvi.megogoqhhpdom.site/91003-smotret-russkie-komedii-filmy-onlajn-v-horoshem-kachestve.html]смотреть русские комедии фильмы онлайн в хорошем качестве бесплатно новинки[/url]
[url=http://btvr.megogoqhhpdom.site/76029-smotret-onlajn-filmy-2007-goda.html]смотреть онлайн фильмы 2007 года[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/32865-russkie-serialy-2017-smotret-onlajn-v-horoshem.html]русские сериалы 2017 смотреть онлайн в хорошем в качестве бесплатно[/url]
[url=http://xmnl.megogoqhhpdom.site/37406-shajtanat-10-serija.html]шайтанат 10 серия[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/42927-komedija-kino-skachat-2017.html]комедия кино скачать 2017[/url]
[url=http://yneocj.megogoqhhpdom.site/57090-skazka-o-care-saltane-goblinskij-perevod.html]сказка о царе салтане гоблинский перевод[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/58932-aju-turshy.html]аю туршы[/url]
[url=http://megogoqhhpdom.site/37000-skachat-davaj-do-svidanija.html]скачать давай до свидания[/url]
[url=http://mnoioy.megogoqhhpdom.site/76964-beshenye-psy-onlajn-perevod-goblina-onlajn.html]бешеные псы онлайн перевод гоблина онлайн[/url]
[url=http://mnoioy.megogoqhhpdom.site/65985-skachat-tureckie-serialy-cherez-torrent.html]скачать турецкие сериалы через торрент[/url]

Бесплатное кино смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.04 12:36

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://kmfgfs.megogoqhhpdom.site/77975-kelin-kelgenskij.html]келин келгенский[/url]
[url=http://btvr.megogoqhhpdom.site/36152-russkie-serialy-filmy-onlajn-smotret-besplatno-v.html]русские сериалы фильмы онлайн смотреть бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/22449-film-shpion-v-horoshem-kachestve-skachat-torrent.html]фильм шпион в хорошем качестве скачать торрент[/url]
[url=http://fyflvi.megogoqhhpdom.site/64642-skachat-russkie-film-2016-cherez-torrent-besplatno.html]скачать русские фильм 2016 через торрент бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://vnqf.megogoqhhpdom.site/88415-volchonok-6-sezon-17-serija-data-vyhoda.html]волчонок 6 сезон 17 серия дата выхода в россии[/url]
[url=http://mnoioy.megogoqhhpdom.site/92081-smotret-film-volchonok-6-sezon-20-serija.html]смотреть фильм волчонок 6 сезон 20 серия дата выхода[/url]
[url=http://vnqf.megogoqhhpdom.site/34334-kino-robin-gud-1980.html]кино робин гуд 1980[/url]
[url=http://fdlc.megogoqhhpdom.site/81396-skachat-ajgerim-rasul-kyzy-ajzhamal.html]скачать айгерим расул кызы айжамал[/url]
[url=http://fyflvi.megogoqhhpdom.site/25867-multfilmy-sovetskie-skachat-besplatno-v-horoshem-kachestve.html]мультфильмы советские скачать бесплатно в хорошем качестве торрент[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/24903-devochka-reshaet-zadachu-pro-griby-i-ogurcy.html]девочка решает задачу про грибы и огурцы видео полная версия[/url]

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.04 12:35

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://fdlc.megogoqhhpdom.site/99441-viking-film-2017-skachat-besplatno.html]викинг фильм 2017 скачать бесплатно[/url]
[url=http://fdlc.megogoqhhpdom.site/18996-skachat-rodstvennyj-obmen.html]скачать родственный обмен[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/51389-krasivaja-chuzhaja-ne-moja-mp3.html]красивая чужая не моя мп3[/url]
[url=http://fdlc.megogoqhhpdom.site/79756-zajachja-shkola-skachat-besplatno.html]заячья школа скачать бесплатно[/url]
[url=http://btvr.megogoqhhpdom.site/89604-goblin-filmy-smotret.html]гоблин фильмы смотреть[/url]
[url=http://vnqf.megogoqhhpdom.site/14113-skachat-russkie-film-cherez-torrent-besplatno-v.html]скачать русские фильм через торрент бесплатно в хорошем качестве 2016[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/56660-taksi-3-smotret-onlajn-v-hd-kachestve.html]такси 3 смотреть онлайн в hd качестве с хорошим переводом[/url]
[url=http://fdlc.megogoqhhpdom.site/79612-sekretnyj-dostup-vatikan-film-2011.html]секретный доступ ватикан фильм 2011[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/91450-smotret-v-horoshem-kachestve-velikij-uravnitel.html]смотреть в хорошем качестве великий уравнитель в hd 720 качестве бесплатно[/url]
[url=http://kmfgfs.megogoqhhpdom.site/85915-lenickij-raznye-skachat.html]леницкий разные скачать[/url]

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

Edwardbuisk, 2019.09.04 12:32

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://fdlc.megogoqhhpdom.site/83180-korabl-prizrak-2-smotret-v-kachestve.html]корабль призрак 2 смотреть в качестве hd 720[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/58128-skachat-kriminal-russkie-serialy-cherez-torrent-besplatno.html]скачать криминал русские сериалы через торрент бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://mnoioy.megogoqhhpdom.site/88131-bordzhia-5-serija-1-sezon.html]борджиа 5 серия 1 сезон[/url]
[url=http://mnoioy.megogoqhhpdom.site/85055-simpsony-4-sezon-1-serija.html]симпсоны 4 сезон 1 серия[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/43041-ledi-bag-i-super-kot-1-sezon.html]леди баг и супер кот 1 сезон 10 серия[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/13524-smotret-multiki-moj-malenkij-poni-onlajn-besplatno.html]смотреть мультики мой маленький пони онлайн бесплатно[/url]
[url=http://yneocj.megogoqhhpdom.site/03008-pink-flojd-2011-liverpul-slushat.html]пинк флойд 2011 ливерпуль слушать[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/24383-skachat-torrent-nalet-2-sezon.html]скачать торрент налет 2 сезон[/url]
[url=http://vnqf.megogoqhhpdom.site/08182-smotret-filmy-2017-goda-piraty-karibskogo-morja.html]смотреть фильмы 2017 года пираты карибского моря новинки которые уже вышли[/url]
[url=http://fyflvi.megogoqhhpdom.site/21810-2017-smotret-onlajn-hd-720-s-horoshim.html]2017 смотреть онлайн hd 720 с хорошим переводом[/url]

Лучшие фильмы онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.04 12:31

привет, вот очень интересная инфа

[url=http://xmnl.megogoqhhpdom.site/39838-tungi-kapalaklar.html]тунги капалаклар[/url]
[url=http://fyflvi.megogoqhhpdom.site/23076-skachat-film-cherez-torrent-russkie-melodramy-besplatno.html]скачать фильм через торрент русские мелодрамы бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://btvr.megogoqhhpdom.site/11800-smotret-pojraz-karael.html]смотреть пойраз караэль[/url]
[url=http://fdlc.megogoqhhpdom.site/25814-moj-malenkij-orkestr-skachat-besplatno-anna-koshmal.html]мой маленький оркестр скачать бесплатно анна кошмал[/url]
[url=http://fyflvi.megogoqhhpdom.site/24634-nacija-z-4-sezon-data-vyhoda.html]нация z 4 сезон дата выхода серий в россии 2017[/url]
[url=http://yneocj.megogoqhhpdom.site/64780-skachat-besplatno-film-ono-na-telefon.html]скачать бесплатно фильм оно на телефон[/url]
[url=http://fdlc.megogoqhhpdom.site/18319-skachat-prikoly-video-besplatno-v-horoshem-kachestve.html]скачать приколы видео бесплатно в хорошем качестве на телефон[/url]
[url=http://kmfgfs.megogoqhhpdom.site/48060-summoners-war-arrakis.html]summoners war арракис[/url]
[url=http://mnoioy.megogoqhhpdom.site/26510-smotret-komediju-babushka-legkogo-povedenija-2017.html]смотреть комедию бабушка легкого поведения 2017[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/03562-ljubov-ne-ponimaet-slov-30-serija-tureckij.html]любовь не понимает слов 30 серия турецкий сериал на русском языке[/url]

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.04 12:28

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/99822-besstydniki-1-sezon-2-serija-russkaja-versija.html]бесстыдники 1 сезон 2 серия русская версия[/url]
[url=http://megogoqhhpdom.site/36555-kaznit-nelzja-pomilovat-skachat-film.html]казнить нельзя помиловать скачать фильм[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/08674-film-ochen-strashnoe-kino-skachat-besplatno.html]фильм очень страшное кино скачать бесплатно[/url]
[url=http://odgyt.megogoqhhpdom.site/62087-ponty-vesna-klip.html]понты весна клип[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/94913-smotret-onlajn-film-isterichka.html]смотреть онлайн фильм истеричка[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/48766-skachat-film-tajna-7-sester-cherez-torrent-besplatno.html]скачать фильм тайна 7 сестер через торрент бесплатно в хорошем качестве[/url]
[url=http://mnoioy.megogoqhhpdom.site/53859-skachat-dom-monstr-cherez-torrent.html]скачать дом монстр через торрент[/url]
[url=http://mnoioy.megogoqhhpdom.site/84367-nachalo-film-2010-smotret-v-horoshem-kachestve.html]начало фильм 2010 смотреть в хорошем качестве[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/12177-pavlik-narkoman-4.html]павлик наркоман 4[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/06270-smotret-rokki-vse-chasti-onlajn-besplatno-v.html]смотреть рокки все части онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.04 12:27

Всем привет, советую посмотреть - НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ

[url=http://vnqf.megogoqhhpdom.site/80998-smotret-film-1941-onlajn-besplatno-v-horoshem-kachestve.html]смотреть фильм 1941 онлайн бесплатно в хорошем качестве 2013 все серии[/url]
[url=http://mnoioy.megogoqhhpdom.site/94459-smotret-filmy-onlajn-s-duejnom-dzhonsonom-v.html]смотреть фильмы онлайн с дуэйном джонсоном в хорошем качестве[/url]
[url=http://megogoqhhpdom.site/37260-remiks-bumer-ne-plach.html]ремикс бумер не плачь[/url]
[url=http://yneocj.megogoqhhpdom.site/12760-klipy-pro-ljubov-skachat-besplatno.html]клипы про любовь скачать бесплатно[/url]
[url=http://fleg.megogoqhhpdom.site/55349-serialy-russkie-torrent.html]сериалы русские торрент[/url]
[url=http://megogoqhhpdom.site/03390-skachat-bi-muvi.html]скачать би муви[/url]
[url=http://xmnl.megogoqhhpdom.site/66194-charodei-pesni-iz-filma-skachat.html]чародеи песни из фильма скачать[/url]
[url=http://megogoqhhpdom.site/42500-skachat-plennica.html]скачать пленница[/url]
[url=http://fyflvi.megogoqhhpdom.site/02947-rossijskie-serialy-2016-smotret-onlajn-besplatno.html]российские сериалы 2016 смотреть онлайн бесплатно[/url]
[url=http://vnqf.megogoqhhpdom.site/09815-smotret-komedii-chtoby-porzhat-ot-dushi-onlajn.html]смотреть комедии чтобы поржать от души онлайн[/url]

Бесплатное кино смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.04 11:49

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/81605-nina-marchenko-pesnja-pro-muzhikov.html]нина марченко песня про мужиков[/url]
[url=http://fdlc.megogoqhhpdom.site/65599-skachat-multfilm-tachki-3-na-telefon.html]скачать мультфильм тачки 3 на телефон[/url]
[url=http://kmfgfs.megogoqhhpdom.site/26022-skachat-pesnju-iz-reklamy-s-kristen-stjuart.html]скачать песню из рекламы с кристен стюарт[/url]
[url=http://oijzko.megogoqhhpdom.site/54861-a-my-i-ne-skryvaem-chto-iz.html]а мы и не скрываем что из деревни родом песня скачать[/url]
[url=http://btvr.megogoqhhpdom.site/65934-vyzhit-posle-5-serija-1-sezon-smotret.html]выжить после 5 серия 1 сезон смотреть онлайн[/url]
[url=http://fdlc.megogoqhhpdom.site/05731-skachat-besplatno-multfilm-spirit-dusha-prerij.html]скачать бесплатно мультфильм спирит душа прерий[/url]
[url=http://odgyt.megogoqhhpdom.site/69927-skachat-zvonki-film.html]скачать звонки фильм[/url]
[url=http://btvr.megogoqhhpdom.site/87671-kogda-vyjdet-tokijskij-gul-film.html]когда выйдет токийский гуль фильм[/url]
[url=http://kmfgfs.megogoqhhpdom.site/87266-svetlana-kerimova-vosmirukaja-boginja.html]светлана керимова восьмирукая богиня[/url]
[url=http://yneocj.megogoqhhpdom.site/99109-skachat-na-telefon-garri-potter-i-princ.html]скачать на телефон гарри поттер и принц полукровка[/url]

Cases Covers

Cerendab, 2019.09.03 22:28

Cases
[url=https://www.teleplus.nl/en/cases-covers.html]More info!..[/url]

Классные фильмы онлайн смотреть

Edwardbuisk, 2019.09.01 14:45

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://qvoih.vsefilmmryqonline.site/71575-legkij-tanec-skachat]легкий танец скачать[/url]
[url=http://iofn.vsefilmmryqonline.site/79512-novaja-fabrika-zvezd-dnevnik-ot-18-09.html]новая фабрика звезд дневник от 18 09[/url]
[url=http://wknfs.vsefilmmryqonline.site/95128-dzhon-uik-2-s-subtitrami-skachat.html]джон уик 2 с субтитрами скачать[/url]
[url=http://loxct.vsefilmmryqonline.site/60064-okutala-menja-polovina-moja-skachat-akmal.html]окутала меня половина моя скачать акмаль[/url]
[url=http://vdhsv.vsefilmmryqonline.site/62507-skachat-besplatno-pesnju-olga-orlova-ne-mogu.html]скачать бесплатно песню ольга орлова не могу без тебя[/url]
[url=http://hazw.vsefilmmryqonline.site/30447-skachat-specnaz.html]скачать спецназ[/url]
[url=http://zxtn.vsefilmmryqonline.site/38797-zoloto-makkenny-torrent.html]золото маккенны торрент[/url]
[url=http://iofn.vsefilmmryqonline.site/82337-rik-i-morti-skachat-na-telefon.html]рик и морти скачать на телефон 1 сезон[/url]
[url=http://qvoih.vsefilmmryqonline.site/14096-skachat-para-normalnyh-nevesta]скачать пара нормальных невеста[/url]
[url=http://wknfs.vsefilmmryqonline.site/28313-krasnaja-plesen-skachat-besplatno-skazki.html]красная плесень скачать бесплатно сказки[/url]

Бесплатное кино смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.01 14:43

привет, вот очень интересная инфа

[url=http://hazw.vsefilmmryqonline.site/42344-magicheskij-kamen-film-1991.html]магический камень фильм 1991[/url]
[url=http://wknfs.vsefilmmryqonline.site/68014-skachat-pesni-samye-krutye-2016.html]скачать песни самые крутые 2016[/url]
[url=http://loxct.vsefilmmryqonline.site/89591-gruppa-drozdy-uvezu-tebja-v-derevnju.html]группа дрозды увезу тебя в деревню[/url]
[url=http://zxtn.vsefilmmryqonline.site/81757-skachat-besplatno-film-sestry.html]скачать бесплатно фильм сестры[/url]
[url=http://iofn.vsefilmmryqonline.site/00527-shrek-kazaksha-prikol.html]шрек казакша прикол[/url]
[url=http://zxtn.vsefilmmryqonline.site/70228-kamedi-klab-reva-poker.html]камеди клаб рева покер[/url]
[url=http://lmuc.vsefilmmryqonline.site/30536-kino-domrabotnica-s-rublevki.html]кино домработница с рублевки[/url]
[url=http://loxct.vsefilmmryqonline.site/74826-klipy-jah-khalib-skachat.html]клипы jah khalib скачать[/url]
[url=http://zxtn.vsefilmmryqonline.site/34475-izmena-ego-skachat.html]измена эго скачать[/url]
[url=http://ytltio.vsefilmmryqonline.site/08216-film-bendi.html]фильм бенди[/url]

Лучшие фильмы онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.01 13:56

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://lmuc.vsefilmmryqonline.site/57888-serial-pauk-skachat.html]сериал паук скачать[/url]
[url=http://wknfs.vsefilmmryqonline.site/45396-skachat-kvn-vse-sezony.html]скачать квн все сезоны[/url]
[url=http://qvoih.vsefilmmryqonline.site/94266-ataka-titanov-24-serija-1-sezon]атака титанов 24 серия 1 сезон[/url]
[url=http://qvoih.vsefilmmryqonline.site/64396-skachat-bethoven-veselo-grustno]скачать бетховен весело грустно[/url]
[url=http://lmuc.vsefilmmryqonline.site/26171-4-mashinki-skachat.html]4 машинки скачать[/url]
[url=http://zxtn.vsefilmmryqonline.site/34993-besplatno-skachat-kino-svaty.html]бесплатно скачать кино сваты[/url]
[url=http://nfmzz.vsefilmmryqonline.site/30381-skachat-uzbekiski-kilip.html]скачать узбекиски килип[/url]
[url=http://lmuc.vsefilmmryqonline.site/18747-skachat-film-besstyzhie.html]скачать фильм бесстыжие[/url]
[url=http://nfmzz.vsefilmmryqonline.site/11479-bojka-5-skachat.html]бойка 5 скачать[/url]
[url=http://zxtn.vsefilmmryqonline.site/22744-molodaja-mama-3-korejskij-film-smotret-onlajn.html]молодая мама 3 корейский фильм смотреть онлайн[/url]

Самые лучшие фильмы смотреть онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.01 13:04

Настоятельно рекомендую к просмотру

[url=http://hazw.vsefilmmryqonline.site/01502-handalak-2016-konsert.html]handalak 2016 konsert[/url]
[url=http://qvoih.vsefilmmryqonline.site/66468-skachat-film-nechego-terjat]скачать фильм нечего терять[/url]
[url=http://vsefilmmryqonline.site/09724-klip-maj-dik-iz-big-smotret.html]клип май дик из биг смотреть[/url]
[url=http://hazw.vsefilmmryqonline.site/58122-sardor-uzbek-kino.html]sardor uzbek kino[/url]
[url=http://vsefilmmryqonline.site/39186-muzyka-skachat-ogabek-sobirov.html]музыка скачать огабек собиров[/url]
[url=http://loxct.vsefilmmryqonline.site/61639-skachat-chudo-zhenschina-hd.html]скачать чудо женщина hd[/url]
[url=http://vsefilmmryqonline.site/32066-skachat-cj-ako-tebe.html]скачать cj ako тебе[/url]
[url=http://loxct.vsefilmmryqonline.site/42015-tor-uzbek-tilida.html]тор узбек тилида[/url]
[url=http://zxtn.vsefilmmryqonline.site/07449-fantasticheskaja-chetverka-2017-skachat.html]фантастическая четверка 2017 скачать[/url]
[url=http://nfmzz.vsefilmmryqonline.site/46268-sasha-mad-ft-ksenia-moj-puls-2017.html]sasha mad ft ksenia мой пульс 2017 скачать[/url]

Смотреть кино онлайн лучшие фильмы

Edwardbuisk, 2019.09.01 12:30

Классный сайт, все заходим - Все бесплатно

[url=http://nfmzz.vsefilmmryqonline.site/88662-film-eto-anglija-skachat-torrent.html]фильм это англия скачать торрент[/url]
[url=http://ytltio.vsefilmmryqonline.site/92837-vitalij-gogunskij-skachat-besplatno-zhuravli.html]виталий гогунский скачать бесплатно журавли[/url]
[url=http://lmuc.vsefilmmryqonline.site/57246-belyj-bim-chernoe-uho-skachat-besplatno-film.html]белый бим черное ухо скачать бесплатно фильм[/url]
[url=http://nfmzz.vsefilmmryqonline.site/96701-munazhzhimlar-bashorati-2017-uzbek-tilida.html]мунажжимлар башорати 2017 узбек тилида[/url]
[url=http://zxtn.vsefilmmryqonline.site/83623-skachat-multik-besplatno-na-telefon-schenjachij-patrul.html]скачать мультик бесплатно на телефон щенячий патруль[/url]
[url=http://vsefilmmryqonline.site/69156-skachat-bosikom-po-mostovoj.html]скачать босиком по мостовой[/url]
[url=http://dznx.vsefilmmryqonline.site/55498-skachat-besplatno-film-vzryvnaja-blondinka-2017.html]скачать бесплатно фильм взрывная блондинка 2017[/url]
[url=http://qvoih.vsefilmmryqonline.site/12951-skachat-kaspijskij-gruz-mijagi-i-endshpil-relizy]скачать каспийский груз мияги и эндшпиль релизы[/url]
[url=http://zxtn.vsefilmmryqonline.site/44588-toni-raut-prozhektor-skachat.html]тони раут прожектор скачать[/url]
[url=http://iofn.vsefilmmryqonline.site/37122-skachat-video-ne-unyvajte-pacany.html]скачать видео не унывайте пацаны[/url]

Лучшие фильмы онлайн

Edwardbuisk, 2019.09.01 11:55

Вот что интересного удалось найти, заходим и смотрим

[url=http://hazw.vsefilmmryqonline.site/62585-skachat-besplatno-film-monstr-traki.html]скачать бесплатно фильм монстр траки[/url]
[url=http://zxtn.vsefilmmryqonline.site/92762-film-bolshoj-2017-skachat-besplatno.html]фильм большой 2017 скачать бесплатно[/url]
[url=http://lmuc.vsefilmmryqonline.site/66247-skachat-mijagi-endshpil-video.html]скачать мияги эндшпиль видео[/url]
[url=http://lmuc.vsefilmmryqonline.site/88561-skachat-film-ravnye.html]скачать фильм равные[/url]
[url=http://ytltio.vsefilmmryqonline.site/01970-opening-ataka-titanov-2-skachat.html]опенинг атака титанов 2 скачать[/url]
[url=http://vsefilmmryqonline.site/48665-ono-2014-skachat.html]оно 2014 скачать[/url]
[url=http://ytltio.vsefilmmryqonline.site/86173-ninety-one-film-skachat.html]ninety one фильм скачать[/url]
[url=http://lmuc.vsefilmmryqonline.site/67540-sajora-kazieva-mr3.html]сайора казиева мр3[/url]
[url=http://vdhsv.vsefilmmryqonline.site/77539-poprobuj-vljubitsja-v-pacanku.html]попробуй влюбиться в пацанку[/url]
[url=http://iofn.vsefilmmryqonline.site/23933-zorro-uzbek-tilida.html]zorro uzbek tilida[/url]