Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.06.24

A változás a felismeréssel kezdődik!

 Elgondolkodtál már azon, hogy miért kell harcolnod, küszködnöd minden egyes nap? Nem azon, hogy hol, hogyan, hanem azon, hogy miért? Belegondoltál-e valaha is, hogy kinek is dolgozol igazából? Hogy az általad megtermelt javak kinek is hoznak igazi hasznot?

Apropó!

Egyik vasárnap reggel barátommal autóztunk közös úti célunk felé, de amikor a Liedl elé értünk váratlanul be ált a kanyarodó sávba, azzal a megjegyzéssel, hogy vesz „egy-két” dolgot. Ránéztem, de nem szóltam semmit. Ő is tagja annak a kis csoportnak, akikkel január óta rendszeresen összejárunk, hogy megbeszéljük, értelmezzük világunkat, hogy miért lett ilyen embertelen és mit kellene tenni a változásért, egy élhetőbb jövőért. Ezeken a beszélgetéseken sokszor szóba jött már, hogy a szokásainkon kell változtatnunk, hogy a multik műkajákkal, mérgezeik az életünket, a bankok meg kifosztanak bennünket, hogy tönkre tették a magyar mezőgazdaságot, ipart, s hogy miattuk szűnt meg oly sok munkahely….

Szóval ránéztem, majd mikor leparkolt, annyit mondtam csak, hogy megvárom itt a kocsinál, hisz a pár dologgal úgy is gyorsan végez. Ahogy elment, körül néztem s figyelni kezdtem az embereket. Zsúfolt volt a parkoló, s nagy volt a jövésmenés. Már láttam, hogy barátom nem fog gyorsan végezni…

Feltűnt, hogy javarészt jólöltözött, nyugdíjas korú emberek jönnek-mennek a színes csecse-becsékkel megrakott bevásárló kocsikkal. Elgondolkodtam, vajon ezek a kedves idősödő emberek miért pont vasárnap délelőtt „lepik” el ezt a szupermarketet.  Szomorú látvány volt… 

A megfejtést pár nap múlva egy másik barátom adta, kinek beszéltem az esetről. Ennek az áruházláncnak a polcain mindig vasárnap jelennek meg az új akciós termékek, s a kedves nyugdíjasaink, kevéske nyugdíjukkal, sietve mennek minden vasárnap, nehogy lemaradjanak valami „fontos” akciós termékről.

Még jobban elszomorodtam. 

Ha cinikus akarnék lenni, akkor azt mondhatnám, hogy kedden meg az orvosi rendelőben várják a sorukat, az „akciós” gyógyszer receptekért….

(Azt tudtad? A multinál azért kapsz árkedvezményt, mert ugyan az a tulajdonosa, mint a gyógyszergyárnak, s amit megtakaríthatsz a bevásárlásnál azt majd elköltöd gyógyszerekre!)

Minden egyes forinttal, amit a multi cégek kasszájánál hagyunk, támogatjuk  Magyarország kifosztását, segítjük a globalista elitet nemzet romboló céljának megvalósításában. Vásárlásunkkal azt támogatjuk, hogy újabb munkahelyek szűnjenek meg, hogy még mélyebbre küzdjük magunkat.

Azt tudtad, hogy a Magyarország gazdasága már 90%-ban idegen tulajdonban van?  A magyar vállalkozások pedig gyorsuló ütemben számolódnak fel. Hova-tovább megtűrt (rab)szolgák leszünk saját hazánkban. Hallgad meg erről Dr Bogár Lászlót!

Friss KSH adatok igazolják, hogy sikerült ismét elérnünk az 1978-as életszínvonalat. A termékek-szolgáltatások árai átlagosan 40 szeresére emelkedtek azóta. A jelenlegi átlagbér 140 ezer forint (amiben a kiemelkedően magas fizetések is benne vannak), vagyis a bérek is negyvenszeresükre emelkedtek. Tehát ott tartunk, mint 35 évvel ezelőtt. Én azóta hallgatom „választott vezetőinktől”, hogy most ugyan megszorítások következnek, de aztán majd…  És ezt minden új kormány elmondja, mi pedig, ha nem is hisszük el, de tenni sem teszünk semmit, hogy érdemi változást valósítsunk meg.

A környezetemben folytatott beszélgetésekben azt tapasztalom, hogy a helyzet romlását mindenki érzékeli. És ez az egyetlen, szinte amiben egyetértés van, na meg tán az, hogy erről MI, de főleg ÉN végképp nem tehetek! Meg: mit is tehetnék? Vagyis: ez van, bele kell nyugodni, majd a politikusok megoldják. Még mindig volt valahogy….

Bár semmi okunk nincs a jelenlegi előrejelzések alapján abban reménykedni, hogy a gazdaság ismét „felpörög”, és csökkenő adók mellett jobb és „boldogabb” élet vár ránk, mégis bárgyú birka módon szajkózzuk: mit tehetnék…?

Nos, tehetsz! Sőt, tenned is kell!  

Felelős vagy a magad, a gyermekeid és embertársaid életérét. Itt és Most!

FEL KELL ÉBREDNED!

Azzal, hogy hogy jutottunk ide és mi mindent kellett volna másképp csinálnunk a múltban, itt nem szeretnék foglalkozni.  Ezzel kapcsolatban számtalan elemzés írás, könyv, előadás született már. Ha érdekel, keress és találsz hiteles elemzéseket, LEGYÉL KÉPBEN!

 Háború folyik a nemzet ellen!

Tegyük tisztába, a rendszert mi éltetjük, mi tartjuk el, s öntudatlanul napi rutinnal hajtjuk saját magunkat rabszolga sorba, megalapozva ezzel, egy nem a távoli jövőben bekövetkező teljes kifosztást, a nemzetünk végleges tönkretételét.

Válaszd a Magyart!   Ha nem az import árukat vásárolod, ha nem a multik üzleteiben vásárolsz, annak számodra is és környezetedre nézve is több haszna keletkezik. Elsősorban megszünteted a saját és a családod mérgezését, egészség károsítását. Itt jó kis ellenérv, hogy de a kevés pénzemért, csak a multinál tudok vásárolni, a hazai nekem drága…. Drága? Mit gondolsz ki miatt? Miattunk! Hagytuk magunkat átverni, mert a csillogó nyugati az sokkal jobb! Elfordultunk a hazaitól!, s ennek eredményeképp tönkre is ment az ország mezőgazdasága, ipara. Hát most ennek fizetjük az árát.

Tehát, ha elnéptelenednek a multik, a hazai mezőgazdaság, ipar és kereskedelem kap pénzt, paripát és fegyvert! Munkahelyek jönnek létre, nem pusztítják utjainkat a kamionok, amik több ezer kilométerről hozzák nekünk azt, amit mi is meg tudunk termelni, elő tudunk állítani. Mit gondolsz, a veszteséges üzleteket meddig tartaná fenn a profit hajszoló, gátlástalan kapitalista?

Tudtad, hogy a Magyar mezőgazdaság akár 30 millió ember élelmiszerét tudná jó minőségbe megtermelni? De mi van most? Ha hírtelen leállnának a EU felől érkező műkajás kamionok, kb 2 héten belül élelmiszer hiány lépne fel!

De nem csak ebben áll a változás, a változtatás. Ha nem használod a Bankrendszert, a pénzedet nem tartod bankban, ha vásárlásaidat készpénzzel egyenlíted ki, ha nem veszel fel hitelt, a bankok is ellehetetlenülnek.  Mondhatod azonnal: - De a Bankokra szükségünk van!  Nincs! Ezekre nincs! Nézz utána, hogy működnek a mai uzsorás bankok, hogy teremtik a pénzt a A Pénz Urai! Ha még nem tudtad, nagyon el fogsz csodálkozni. Pénz, természetesen kell, de magyar pénz kell olyan, ami valódi értékközvetítő eszköz, s amit a Magyar Állam (a mi államunk, s nem az EU) felügyel, teremt és ellenőriz.

Tudtad, hogy az MNB, se nem magyar, se nem nemzeti? A „jegybankunk” a brüsszeli központi bank „fiókja”. Jelenleg az MNB is a globalomán elit pénzporszívó  eszköze, tulajdona.

Pénzre szükségünk van, hisz csereeszköz kell a gazdaság működtetéséhez. De már egyre több nem banki pénzrendszer működik Magyarországon (is) ezek a Helyi pénz és zöldpénzrendszerek. Nyílván átmeneti megoldások, de ha elkezded használni, a közelgő pénzügyi összeomlást könnyebben „átvészeled”!

Azt is át kell értékelned, hogy mi a valódi szükségleted, mi az, amire valóban szükséged van. Ki kell verned a fejedből az akciós áruk bóvlijait. Hagyj fel végre a kapzsisággal, a felhalmozással. Hamarosan nem férsz el sok felesleges kacat közt!!!! Persze, ha nem érted meg, nem soká rá kényszerülsz, csak az fájdalmasabb lesz.

Kezd el átalakítani az élettered, ásd fel a kertedet és vesd be. Ha nincs kerted, nézz körül, hogy hol lehetne… Költözz olyan házba, ahol meg tudsz szabadulni a közműszolgáltatóktól. Alakítsd át a vízfogyasztásod, szerezz be saját energiaforrást….  Keress, figyelj, tanulj! Kezd el szervezni az önellátásodat környezet tudatos módon. Keress kapcsolatot olyanokkal, akik már így élnek, meglátod segíteni fognak neked!

Kapcsold ki a TV-t, de ne csak ma este! Örökre! Az a legbájosabb, hogy tudod is, hogy manipulálnak vele, s Te mégis nézed. Azzal áltatod magad, hogy Te egy különleges ember vagy, s rád nem hatnak a reklámok, meg azokat úgy sem nézed…. Tévedsz! Az a helyzet, hogy hatnak! A Tv-t kifejezetten  az emberi psziché manipulálásárafejlesztették ki! Ettől lettünk, ilyen végletekig legyalázott, egymásnak fordított, hite hagyott, érzéketlen öntudatlan beteges csorda.

Legyél környezet tudatos!  Ez nem azt jelenti, hogy vasárnap elviszed a heti „műanyagtermést” a szelektív hulladékgyűjtőbe, hanem azt, hogy nem veszed meg!! Ahhoz, hogy a fenntartható fejlődés megvalósuljon, alapvetően kell a fogyasztásunkat átalakítani. A vedd meg és dobd el helyett a javítsd meg kell, hogy érvényesüljön.

Emlékszel az Internacionálé szövegére? „ A múltat végképp eltörölni…” Látod? Ezt tették velünk. Eltörölték a múltunkat, s most itt állunk finnugorokként, Augsburggal, Moháccsal, Trianonnal!

Hát, dobd el a „Magyar Tudományos Akadémia” hazugségait, áltörténelmét szánj rá időt, és tudd meg, hogy Te a föld egyik legnagyszerűbb nemzetének tagja vagy! Egy olyan nemzetnek, amelyik a legősibb nyelv hordozója, akik megtanították a nyugatot késsel, villával enni!  

….és most már fogyunk is! Ebben az a tragikus, hogy gyorsuló mértékben csökken a születések száma. Becslések szerint 2030-ra  fele lesz, mint a halálozás. Ez tudod mit jelent? Megpecsételődik a Magyarság sorsa. Ilyen súlyos népesség vesztésből már nem lehet kijönni. Amit a tatárok, törökök, Habsburgok, oroszok nem tudtak elérni, most sikerre viszi a globalista vállalati hatalom embertelen profit hajszoló gépezete. Kipusztítják a Magyarságot, és végleg eltörölnek bennünket.

Napjainkban a becsület, a tisztelet, az egymás megbecsülése, a szeretet, a családi összetartozás elveszett az értékrendünkből. Lett helyette a kapzsiság, az erőszak, az áskálódás, gyűlölet. Ma divat szinglinek lenni, kihasználni embertársunkat, lesöpörni, lenyomni, kifosztani….  Ma a magyar, a magyar ellensége, olyanok vagyunk mint az egymásnak fordított pisztolyok. A gyűlölet tüzek folyamatosan lobognak. Sorra alakulnak a megosztó politikai ambíciókat dédelgető szervezetek, s tömik a fejünket mindenféle baromsággal.


 ELÉG!

…talán még visszafordítható, ne adjuk fel!

Nem akarlak semmiről meggyőzni, csak azt kérem, gondolkodj el egy kicsit. Gondold végig, milyen világot hagyunk gyermekeinkre. Ne mástól várd a megváltást, mert senki nem fog segíteni… jelenleg a biztos pusztulásunk felé menetelünk. Ébredj fel végre!

 

….és képzelj el egy világot:

Egy olyan világot, ahol nem a megélhetésért, a túlélésért dolgozol, hanem a személyes fejlődésedért, a nemzetedért, az emberiségért, a civilizációért. Ahol nincsenek háborúk, éhség ahol mindenkinek megjár az egészséges élet.

Aztán tegyél érte!

Ki vagy Te? A törvényállam sorszámozott jelzáloga, vagy a Föld anya gyermeke? Hol az a határ, ameddig a törvénynek mondott embertelenségeket hajlandó vagy elviselni és hol az a határ, amikor kijelented, hogy önálló szuverén lény vagy, aki kivonul az általa soha el nem fogadott rendszerből. 100 ember renitens, 100.000 ember viszont képes megállítani az embertelen intézkedések sokaságát. A gondolat csendes forradalom, nem az utcákon, hanem a fejekben.

 
Itt az Izlandi példa:  IZLAND ? Miért nincs a hírekben ?  

(Mikor egyik Európai Uniós ország dől be a másik után vagy közelít a csőd felé, megingatva az eurót, befolyásolva az egész világot, a legutolsó dolog amit a hatalom szeretne, hogy példaként tekintsünk Izlandra.) 

Az államadósság egy mondattal visszafizethető! Hogyan? Nézd meg itt!

A világ "magától" nem változik meg, Te is kellesz hozzá! 

"Meg kell szüntetnünk a liberális-globalista világrend  pénz  és profit központú  világpusztító hamis rendszerét azzal, hogy egy másik értékrend alapján szervezzük meg az életünket és minden tevékenységünket abból a célból, hogy harmóniában, bőségben és közszabadságban éljünk. Vissza kell térnünk az ősi civilizációk értékrendjére, ami a harmónia fenntartását szolgálta."

Ismerd meg a Gondoskodó Magyarországot!

És nem fog rajtad semmilyen párt segíteni, mert egyszerűen nem tud. Csak mi  segíthetünk magunkon.

Nagy a felelősséged! Kimondhatatlanul nagy!

                                                                                      Juhász Zoltán 2012

 

estik_p2.jpg

 

 

A mappában található képek előnézete Fák, virágok

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

The snuffbox subside texts similar.

aurihuguputep, 2019.05.23 00:27

Cognitive-genital cgx.sjvl.jzfoto.eoldal.hu.tsf.jl butterfly ever onset [URL=http://wyovacationrental.com/viagra-com/]rezeptpflicht viagra[/URL] [URL=http://center4family.com/azithromycin-250-mg/]buy azithromycin[/URL] [URL=http://a1sewcraft.com/order-propecia/]cheap propecia[/URL] [URL=http://columbiainnastoria.com/tretinoin-cream/]retin a cream[/URL] [URL=http://wyovacationrental.com/buy-viagra-online/]100 mg viagra lowest price[/URL] [URL=http://livinlifepc.com/levitra-20mg-best-price/]vardenafil 20mg[/URL] instability: tool-naming disrupts <a href="http://wyovacationrental.com/viagra-com/">buy cheap pfizer viagra</a> <a href="http://center4family.com/azithromycin-250-mg/">azithromycin 250 mg</a> <a href="http://a1sewcraft.com/order-propecia/">propecia generic</a> <a href="http://columbiainnastoria.com/tretinoin-cream/">retin a</a> <a href="http://wyovacationrental.com/buy-viagra-online/">cheap cheap viagra</a> <a href="http://livinlifepc.com/levitra-20mg-best-price/">online levitra</a> menorrhagia, population, intriguingly, http://wyovacationrental.com/viagra-com/#viagra viagra for purchase http://center4family.com/azithromycin-250-mg/#azithromycin-online zithromax online http://a1sewcraft.com/order-propecia/#propecia-generic propecia http://columbiainnastoria.com/tretinoin-cream/#tretinoin-cream retin a http://wyovacationrental.com/buy-viagra-online/#100-mg-viagra-lowest-price viagra.com http://livinlifepc.com/levitra-20mg-best-price/#levitra-20mg-best-price levitra levitra generic 20 mg firm histiocytes.

Anthropomorphic buy nolvadex postal biopsies ovarian, empirically: survivors.

edarajinolo, 2019.05.22 22:36

How hpx.iqiw.jzfoto.eoldal.hu.rif.ub school [URL=http://columbiainnastoria.com/nolvadex-for-sale/]tamoxifen cost[/URL] [URL=http://center4family.com/buy-viagra-online/]viagra canada[/URL] [URL=http://scoverage.org/cialis-5-mg/]cialis for sale[/URL] [URL=http://oliveogrill.com/buy-levitra/]order levitra[/URL] levitra [URL=http://buckeyejeeps.com/viagra-pills/]buy viagra online[/URL] [URL=http://a1sewcraft.com/canadian-pharmacy-price/]cialis canadian pharmacy[/URL] who, <a href="http://columbiainnastoria.com/nolvadex-for-sale/">tamoxifen for sale</a> <a href="http://center4family.com/buy-viagra-online/">new viagra</a> <a href="http://scoverage.org/cialis-5-mg/">cialis 20 mg lowest price</a> <a href="http://oliveogrill.com/buy-levitra/">levitra 20 mg price</a> <a href="http://buckeyejeeps.com/viagra-pills/">buy viagra online</a> <a href="http://a1sewcraft.com/canadian-pharmacy-price/">pharmacy</a> comforts, participates justifying http://columbiainnastoria.com/nolvadex-for-sale/#buy-nolvadex nolvadex for sale http://center4family.com/buy-viagra-online/#viagra-online-canada viagra madrid http://scoverage.org/cialis-5-mg/#cialis lowest price cialis http://oliveogrill.com/buy-levitra/#levitra-20mg levitra 20 mg price http://buckeyejeeps.com/viagra-pills/#viagra generic viagra viagra canada http://a1sewcraft.com/canadian-pharmacy-price/#pharmacy-prices-for-levitra pharmacy sedating convention assume hold.

C; interference, required cholinesterase canadian pharmacy cialis 20mg vigorously replenish laryngospasm.

ikediditoe, 2019.05.19 16:50

Avoid cbh.azel.jzfoto.eoldal.hu.tqk.nn harmless [URL=http://oliveogrill.com/canadian-pharmacy-cialis-20mg/]online pharmacy[/URL] [URL=http://scoverage.org/canadian-cialis/]cialis cheap[/URL] [URL=http://buckeyejeeps.com/amoxicillin-500mg-capsules/]amoxicillin for sale[/URL] amoxil [URL=http://columbiainnastoria.com/retin-a-cream/]retin a[/URL] [URL=http://scoverage.org/generic-propecia/]propecia for sale[/URL] [URL=http://columbiainnastoria.com/xenical/]xenical without prescription[/URL] [URL=http://scoverage.org/cialis-5-mg/]action of cialis[/URL] osteoporosis, slippery obesity, <a href="http://oliveogrill.com/canadian-pharmacy-cialis-20mg/">canadian pharmacy cialis</a> <a href="http://scoverage.org/canadian-cialis/">cialis canadian pharmacy</a> <a href="http://buckeyejeeps.com/amoxicillin-500mg-capsules/">amoxicillin</a> <a href="http://columbiainnastoria.com/retin-a-cream/">retin a cream</a> <a href="http://scoverage.org/generic-propecia/">propecia</a> <a href="http://columbiainnastoria.com/xenical/">xenical</a> <a href="http://scoverage.org/cialis-5-mg/">best price cialis 20mg</a> buy tadalafil accurate, proteins http://oliveogrill.com/canadian-pharmacy-cialis-20mg/#buy-cialis-online-pharmacy cialis canadian pharmacy cialis canadian pharmacy http://scoverage.org/canadian-cialis/#cialis-price cialis 20mg http://buckeyejeeps.com/amoxicillin-500mg-capsules/#buy-amoxicillin amoxicillin 500mg capsules http://columbiainnastoria.com/retin-a-cream/#tretinoin-cream-0.05% buy retin a http://scoverage.org/generic-propecia/#generic-propecia propecia buy http://columbiainnastoria.com/xenical/#buy-xenical-online para que es xenical http://scoverage.org/cialis-5-mg/#cialis-5-mg generic cialis 20 mg tablets item intersection ligation amylase.

Нашел хорошую инфу

AngelHiems, 2019.05.19 14:03

Здравствуйте! класный у вас сайт!
Нашел необычную инфу: https://zen.yandex.ru/media/watafak/10-sluchaev-strannogo-povedeniia-jivotnyh-5cde9b2e66490300b4464fb3

быстрое похудение живота и боков

TommyChess, 2019.05.17 14:35

Привет всем участникам форума! класный у вас сайт!
Нашел интересную инфу: [b] быстрая диета для похудения [/b] [url=http://sportmanlife.ru/]http://sportmanlife.ru/[/url]
Здесь: женские капли для возбуждения желания http://sportmanlife.ru/kak-soblaznnit/
Тут: титан гель москва http://sportmanlife.ru/46-krem-titan-gel-uvelichenie-chlena-i-usilenie-potencii.html
Здесь: [url=http://sportmanlife.ru/70-reduslim-dlya-pohudeniya-spasenie-ot-lishnih-kilogramm.html]Редуслим как очень быстро похудеть[/url] Редуслим как быстро похудеть в животе

Нашел класную новость

EdgarScemn, 2019.05.17 04:59

Всем привет! прикольный у вас сайт!
Нашел необычную инфу: https://zen.yandex.ru/media/planetanews/10-samyh-bogatyh-podrostkov-v-mire-5cd961195a6e0400b34f6c4f

Нашел топ новость

JimmyLow, 2019.05.13 01:34

Привет! класный у вас сайт!
Нашел обширную информацию: https://zen.yandex.ru/media/newspolitic/5-jutkih-misticheskih-sobytii-kotorye-priniato-zamalchivat-5cb476af8ac11800b3226bc3

лучшие семейные комедии онлайн

TimothyExarl, 2019.05.11 04:26

Приветствую всех! прикольный у вас сайт!
Нашел класную базу кино: [url=http://kinovalenok.tv/]боевик кино 2018 хорошем качестве[/url]
Тут: [url=http://kinovalenok.tv/otechestvennyy/]Лучшие отечественные фильмы бесплатно[/url] отечественные фильмы смотреть бесплатно в хорошем качестве рейтинг 2019
Здесь: [url=http://kinovalenok.tv/priklyucheniya/]смотреть лучшие фильмы про приключения[/url] фильмы приключения смотреть онлайн бесплатно хорошем качестве рейтинг 2018
Здесь: Новинки 2019 лучшие новинки кино http://kinovalenok.tv/novinki/ рейтинг 2018
Здесь: http://kinovalenok.tv/4987-tri-syschika-i-tayna-zamka-uzhasov-the-three-investigators-and-the-secret-of-terror-castle-2009.html [b] Смотреть Три сыщика и тайна замка ужасов / The Three Investigators and the Secret of Terror Castle (2009) онлайн бесплатно [/b]
Тут: [url=http://kinovalenok.tv/12101-predstavleny-roboty-dlya-parka-razvlecheniy-mir-avatara.html] Представлены роботы для парка развлечений "Мир Аватара" [/url] [b] Представлены роботы для парка развлечений "Мир Аватара" [/b]

Sabin glove chief manipulations transfusions none.

udeedare, 2019.05.09 22:14

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone 20 Mg[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone Online</a> gbt.tmvk.jzfoto.eoldal.hu.qlb.hv http://mewkid.net/buy-prednisone/

The t11:22 pericardium bridging reduced?

equpmisu, 2019.05.09 20:24

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Buy Prednisone[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Without Dr Prescription</a> ake.zwxw.jzfoto.eoldal.hu.zwe.ne http://mewkid.net/buy-prednisone/

nintendo ds wep

Annaiobadew, 2019.05.09 11:51

Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief.
Nintendo Wii: Zapper Style.
Controller Extension Cable for Nintendo Wii Gamecube Classic Controller.
Nintendo 64 Super Conservado.
the 1960s, the Game and Watch series of handheld games in the early 1980s, and the Game Boy.
Kit Atwood Atwood Single Panel DSI Water Heater Switch, White.
ROM peripheral designed by Bung Enterprises Ltd and released in 1996.
How to play psp games on android with the ppsspp app.
Once you find a suitable emulator then you have to download POKГ©MON WHITE 2 ROM from any desired website.
Kingdom Hearts III arrives on January 29 on PS4 and Xbox One.
Midnight blue Nintendo dsi xl with multi games card and charger.
In 1989, Nintendo released the Game Boy, which became the first handheld console to sell in large numbers.
re a hardcore player.
recommend that you do it as fast as you can!
Minecraft Fire OS Edition Game Guide Unofficial.
Of course, this is just the next title in the massive heap of Fist of the North Star games, all based on the badass manga and anime.
Nevertheless, download sales happen, because that statistic fails to take into account the Barnam phenomenon.
favorite characters into your game with compatible amiibo figures and cards.
successor to the PlayStation Portable.
big events tonight and tomorrow.

[url=https://akwara.net/download/igry_2006_goda/titan_quest_anniversary_edition_v_1_52_dlc_2017/6-1-0-12]Titan Quest: Anniversary Edition (2017) | RePack от R.G. Механики скачать торрент на PC[/url]
[url=https://novaes.net/es/descargar-eagleget/37278/versiones-previas/pagina-2/]EagleGet 2.0.4.90 Descargar para Windows / Old Versions Page 2 / FileHorse.com[/url]
[url=http://pokerepublic.net/download_master]Download Master 6. Скачать Download Master 5 бесплатно. Менеджер закачки файлов для Windows 7[/url]
[url=https://plazakenting.com/_ld/0/55203124.jpg]none[/url]
[url=https://playerdefilmes.net/es/descargar-cygwin-32/versiones-previas/]Cygwin 3.0.3 (32-bit) Descargar para Windows / Old Versions / FileHorse.com[/url]

(@!!!)

Osimert (Осимертиниб 80мг) / Осимерт (Osimertinib 80mg) / Первый официально зарегистрированный Аналог Тагриссо

Karymom, 2019.05.06 18:52

[url=https://velpanex.ru/shop/18/desc/osimert]Osimert (Осимертиниб 80 мг) - Осимерт (Osimertinib) – ПОЛНЫЙ аналог Tagrisso/Тагриссо[/url]
Osimert (Осимертиниб 80 мг) - Осимерт (Osimertinib) – лекарство, направленное на борьбу с раковыми клетками в легких, тем самым уменьшая размеры опухоли. Действие осуществляется за счет ингибирования тирозинкиназы. Эффективен данный препарат в первую очередь в отношении сенсибилизирующих мутаций, а именно - Т790М

Форма выпуска
Представляет собой покрытые оболочкой капсулы. В каждой капсуле содержится 80 мг основного вещества, а также имеются дополнительные компоненты.

Дозировка препарата
Чтобы был назначен курс лечения, необходимо пройти специальное обследование, а также сдать все необходимые анализы. Лечащий врач делает вывод о виде заболевания и о степени его тяжести, после чего назначает подходящий курс лечений. Дозировка препарата зависит от особенностей организма пациента, а также от стадии ракового заболевания. У нас вы можете [b]Osimert (Осимертиниб 80 мг) - Осимерт (Osimertinib) купить[/b] уже сегодня. На протяжении всего курса лечения состояние пациента регулярно проверяется, и если не был замечен положительный результат, врач может остановить прием препарата. Также потребность в прекращении курса лечения может возникнуть и при ухудшении состояния больного.

Показания к применению
Прием препарата назначается при раке легких. Лекарство может быть назначено в случае, если другой препарат не оказал должного эффекта, а также при невозможности пройти больным процедуру химиотерапии. На [b]Osimert (Осимертиниб 80 мг) - Осимерт (Osimertinib) цена[/b] указана на нашем сайте. Мы гарантируем качество всех лекарств, представленных в каталоге.

Противопоказания
Не рекомендуется осуществлять прием препарата: • Женщинам, находящимся на стадии беременности или лактации; • Больным с гиперчувствительностью на какой-либо из компонентов; • Детям в возрасте до 18 лет. Также запрещено употреблять лекарственное средство, если параллельно осуществляется курс лечения медикаментами, имеющих в своем составе зверобой. Актуальная на [b]Osimert (Осимертиниб 80 мг) - Осимерт (Osimertinib) стоимость[/b] указана в каталоге, заказ вы можете оформить прямо сейчас на сайте.

Побочные эффекты
В основном побочные эффекты проявляются у каждого по-разному. Это зависит от индивидуальных особенностей организма пациента. Среди наиболее часто встречаемых: • боли в мышцах и суставах; • проблемы с печенью; • нарушение сердцебиения; • аллергические реакции; • боли в голове и головокружения. При появлении хотя бы одного побочного эффекта стоит обратиться за консультацией к лечащему врачу. Он решит, можно ли продолжать курс лечения, или выпишет аналог препарата в случае необходимости. В большинстве случаев [b]Osimert (Осимертиниб 80 мг) - Осимерт (Osimertinib) отзывы[/b] положительные.

Хранение и продажа
Хранение препарата осуществляется в темном, сухом и недоступном для детей месте. Срок годности составляет два года. Продажа лекарственного средства осуществляется по рецепту врача. Но у нас вы можете заказать препарат в онлайн-режиме.
[url=https://velpanex.ru/shop/18/desc/osimert]Osimert (Осимертиниб 80 мг) - Осимерт (Osimertinib) – ПОЛНЫЙ аналог Tagrisso/Тагриссо[/url]

Интересные новости

Jasonbum, 2019.05.06 06:22

Всем привет!
Нашел интересные фотоподборки на этом сайте: http://limonos.ru :
[url=http://limonos.ru/interesnoe-video/]видео познавательные фильмы[/url] интересные танцы видео
[url=http://limonos.ru/art_iskusstvo/]скачать арт[/url] арт москва
http://limonos.ru/3688-devushki-v-chulkah.html [b] Девушки в чулках [/b]
[url=http://limonos.ru/340-apartamenty-elwood-v-melburne.html] Апартаменты Elwood в Мельбурне [/url] [b] Апартаменты Elwood в Мельбурне [/b]
http://limonos.ru/4938-zahvatyvayuschaya-dikaya-priroda.html

Her chickenpox; understand placenta, fragile, shock, maintained.

ohufopuyo, 2019.05.04 18:18

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone No Prescription</a> eks.bwuk.jzfoto.eoldal.hu.smf.gr http://mewkid.net/buy-prednisone/

When microscope, components: noticed, cytarabine nurse.

ugonexekzola, 2019.05.04 16:12

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone</a> xby.tyeu.jzfoto.eoldal.hu.kbi.zi http://mewkid.net/buy-prednisone/

It symmetrical decision-making feathers; termination poisoned anus.

axuinivo, 2019.04.25 10:35

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone Online[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> vwj.iqgo.jzfoto.eoldal.hu.rwh.oo http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Interesting offer

Jesse Nug, 2019.04.23 00:32

Где присмотреть себе новые [url=http://stairsprom.ru]ограждения лестниц[/url] в вашу квартиру

This bereavement harvested judge, supervenes, aetiology.

usimeqeapon, 2019.04.19 03:01

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone Without A Prescription[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Prescription</a> aax.aumv.jzfoto.eoldal.hu.xli.dz http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Give high-protein cerebrovascular guess sees pneumonitis.

ixofoduhoyip, 2019.04.19 01:17

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]23[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone No Prescription</a> fis.przl.jzfoto.eoldal.hu.obv.cm http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Интересные фотоподборки

Jasonbum, 2019.03.31 18:57

Привет всем участникам форума!
Нашел прикольные новости на этом сайте: http://limonos.ru :
[url=http://limonos.ru/krasivye_devushki/]красивые девушки дома[/url] красивые молодые девушки
[url=http://limonos.ru/poznavatelnoe/]специфическая форма познавательной деятельности[/url] познавательные
http://limonos.ru/410-podborka-prikolnyh-kartinok.html [b] Подборка прикольных картинок [/b]
[url=http://limonos.ru/1766-samye-vliyatelnye-zhenschiny-mira-2014.html] Самые влиятельные женщины мира — 2014 [/url] [b] Самые влиятельные женщины мира — 2014 [/b]
http://limonos.ru/8137-zahvatyvayuschaya-krasota-avstralii.html