Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.06.24

A változás a felismeréssel kezdődik!

 Elgondolkodtál már azon, hogy miért kell harcolnod, küszködnöd minden egyes nap? Nem azon, hogy hol, hogyan, hanem azon, hogy miért? Belegondoltál-e valaha is, hogy kinek is dolgozol igazából? Hogy az általad megtermelt javak kinek is hoznak igazi hasznot?

Apropó!

Egyik vasárnap reggel barátommal autóztunk közös úti célunk felé, de amikor a Liedl elé értünk váratlanul be ált a kanyarodó sávba, azzal a megjegyzéssel, hogy vesz „egy-két” dolgot. Ránéztem, de nem szóltam semmit. Ő is tagja annak a kis csoportnak, akikkel január óta rendszeresen összejárunk, hogy megbeszéljük, értelmezzük világunkat, hogy miért lett ilyen embertelen és mit kellene tenni a változásért, egy élhetőbb jövőért. Ezeken a beszélgetéseken sokszor szóba jött már, hogy a szokásainkon kell változtatnunk, hogy a multik műkajákkal, mérgezeik az életünket, a bankok meg kifosztanak bennünket, hogy tönkre tették a magyar mezőgazdaságot, ipart, s hogy miattuk szűnt meg oly sok munkahely….

Szóval ránéztem, majd mikor leparkolt, annyit mondtam csak, hogy megvárom itt a kocsinál, hisz a pár dologgal úgy is gyorsan végez. Ahogy elment, körül néztem s figyelni kezdtem az embereket. Zsúfolt volt a parkoló, s nagy volt a jövésmenés. Már láttam, hogy barátom nem fog gyorsan végezni…

Feltűnt, hogy javarészt jólöltözött, nyugdíjas korú emberek jönnek-mennek a színes csecse-becsékkel megrakott bevásárló kocsikkal. Elgondolkodtam, vajon ezek a kedves idősödő emberek miért pont vasárnap délelőtt „lepik” el ezt a szupermarketet.  Szomorú látvány volt… 

A megfejtést pár nap múlva egy másik barátom adta, kinek beszéltem az esetről. Ennek az áruházláncnak a polcain mindig vasárnap jelennek meg az új akciós termékek, s a kedves nyugdíjasaink, kevéske nyugdíjukkal, sietve mennek minden vasárnap, nehogy lemaradjanak valami „fontos” akciós termékről.

Még jobban elszomorodtam. 

Ha cinikus akarnék lenni, akkor azt mondhatnám, hogy kedden meg az orvosi rendelőben várják a sorukat, az „akciós” gyógyszer receptekért….

(Azt tudtad? A multinál azért kapsz árkedvezményt, mert ugyan az a tulajdonosa, mint a gyógyszergyárnak, s amit megtakaríthatsz a bevásárlásnál azt majd elköltöd gyógyszerekre!)

Minden egyes forinttal, amit a multi cégek kasszájánál hagyunk, támogatjuk  Magyarország kifosztását, segítjük a globalista elitet nemzet romboló céljának megvalósításában. Vásárlásunkkal azt támogatjuk, hogy újabb munkahelyek szűnjenek meg, hogy még mélyebbre küzdjük magunkat.

Azt tudtad, hogy a Magyarország gazdasága már 90%-ban idegen tulajdonban van?  A magyar vállalkozások pedig gyorsuló ütemben számolódnak fel. Hova-tovább megtűrt (rab)szolgák leszünk saját hazánkban. Hallgad meg erről Dr Bogár Lászlót!

Friss KSH adatok igazolják, hogy sikerült ismét elérnünk az 1978-as életszínvonalat. A termékek-szolgáltatások árai átlagosan 40 szeresére emelkedtek azóta. A jelenlegi átlagbér 140 ezer forint (amiben a kiemelkedően magas fizetések is benne vannak), vagyis a bérek is negyvenszeresükre emelkedtek. Tehát ott tartunk, mint 35 évvel ezelőtt. Én azóta hallgatom „választott vezetőinktől”, hogy most ugyan megszorítások következnek, de aztán majd…  És ezt minden új kormány elmondja, mi pedig, ha nem is hisszük el, de tenni sem teszünk semmit, hogy érdemi változást valósítsunk meg.

A környezetemben folytatott beszélgetésekben azt tapasztalom, hogy a helyzet romlását mindenki érzékeli. És ez az egyetlen, szinte amiben egyetértés van, na meg tán az, hogy erről MI, de főleg ÉN végképp nem tehetek! Meg: mit is tehetnék? Vagyis: ez van, bele kell nyugodni, majd a politikusok megoldják. Még mindig volt valahogy….

Bár semmi okunk nincs a jelenlegi előrejelzések alapján abban reménykedni, hogy a gazdaság ismét „felpörög”, és csökkenő adók mellett jobb és „boldogabb” élet vár ránk, mégis bárgyú birka módon szajkózzuk: mit tehetnék…?

Nos, tehetsz! Sőt, tenned is kell!  

Felelős vagy a magad, a gyermekeid és embertársaid életérét. Itt és Most!

FEL KELL ÉBREDNED!

Azzal, hogy hogy jutottunk ide és mi mindent kellett volna másképp csinálnunk a múltban, itt nem szeretnék foglalkozni.  Ezzel kapcsolatban számtalan elemzés írás, könyv, előadás született már. Ha érdekel, keress és találsz hiteles elemzéseket, LEGYÉL KÉPBEN!

 Háború folyik a nemzet ellen!

Tegyük tisztába, a rendszert mi éltetjük, mi tartjuk el, s öntudatlanul napi rutinnal hajtjuk saját magunkat rabszolga sorba, megalapozva ezzel, egy nem a távoli jövőben bekövetkező teljes kifosztást, a nemzetünk végleges tönkretételét.

Válaszd a Magyart!   Ha nem az import árukat vásárolod, ha nem a multik üzleteiben vásárolsz, annak számodra is és környezetedre nézve is több haszna keletkezik. Elsősorban megszünteted a saját és a családod mérgezését, egészség károsítását. Itt jó kis ellenérv, hogy de a kevés pénzemért, csak a multinál tudok vásárolni, a hazai nekem drága…. Drága? Mit gondolsz ki miatt? Miattunk! Hagytuk magunkat átverni, mert a csillogó nyugati az sokkal jobb! Elfordultunk a hazaitól!, s ennek eredményeképp tönkre is ment az ország mezőgazdasága, ipara. Hát most ennek fizetjük az árát.

Tehát, ha elnéptelenednek a multik, a hazai mezőgazdaság, ipar és kereskedelem kap pénzt, paripát és fegyvert! Munkahelyek jönnek létre, nem pusztítják utjainkat a kamionok, amik több ezer kilométerről hozzák nekünk azt, amit mi is meg tudunk termelni, elő tudunk állítani. Mit gondolsz, a veszteséges üzleteket meddig tartaná fenn a profit hajszoló, gátlástalan kapitalista?

Tudtad, hogy a Magyar mezőgazdaság akár 30 millió ember élelmiszerét tudná jó minőségbe megtermelni? De mi van most? Ha hírtelen leállnának a EU felől érkező műkajás kamionok, kb 2 héten belül élelmiszer hiány lépne fel!

De nem csak ebben áll a változás, a változtatás. Ha nem használod a Bankrendszert, a pénzedet nem tartod bankban, ha vásárlásaidat készpénzzel egyenlíted ki, ha nem veszel fel hitelt, a bankok is ellehetetlenülnek.  Mondhatod azonnal: - De a Bankokra szükségünk van!  Nincs! Ezekre nincs! Nézz utána, hogy működnek a mai uzsorás bankok, hogy teremtik a pénzt a A Pénz Urai! Ha még nem tudtad, nagyon el fogsz csodálkozni. Pénz, természetesen kell, de magyar pénz kell olyan, ami valódi értékközvetítő eszköz, s amit a Magyar Állam (a mi államunk, s nem az EU) felügyel, teremt és ellenőriz.

Tudtad, hogy az MNB, se nem magyar, se nem nemzeti? A „jegybankunk” a brüsszeli központi bank „fiókja”. Jelenleg az MNB is a globalomán elit pénzporszívó  eszköze, tulajdona.

Pénzre szükségünk van, hisz csereeszköz kell a gazdaság működtetéséhez. De már egyre több nem banki pénzrendszer működik Magyarországon (is) ezek a Helyi pénz és zöldpénzrendszerek. Nyílván átmeneti megoldások, de ha elkezded használni, a közelgő pénzügyi összeomlást könnyebben „átvészeled”!

Azt is át kell értékelned, hogy mi a valódi szükségleted, mi az, amire valóban szükséged van. Ki kell verned a fejedből az akciós áruk bóvlijait. Hagyj fel végre a kapzsisággal, a felhalmozással. Hamarosan nem férsz el sok felesleges kacat közt!!!! Persze, ha nem érted meg, nem soká rá kényszerülsz, csak az fájdalmasabb lesz.

Kezd el átalakítani az élettered, ásd fel a kertedet és vesd be. Ha nincs kerted, nézz körül, hogy hol lehetne… Költözz olyan házba, ahol meg tudsz szabadulni a közműszolgáltatóktól. Alakítsd át a vízfogyasztásod, szerezz be saját energiaforrást….  Keress, figyelj, tanulj! Kezd el szervezni az önellátásodat környezet tudatos módon. Keress kapcsolatot olyanokkal, akik már így élnek, meglátod segíteni fognak neked!

Kapcsold ki a TV-t, de ne csak ma este! Örökre! Az a legbájosabb, hogy tudod is, hogy manipulálnak vele, s Te mégis nézed. Azzal áltatod magad, hogy Te egy különleges ember vagy, s rád nem hatnak a reklámok, meg azokat úgy sem nézed…. Tévedsz! Az a helyzet, hogy hatnak! A Tv-t kifejezetten  az emberi psziché manipulálásárafejlesztették ki! Ettől lettünk, ilyen végletekig legyalázott, egymásnak fordított, hite hagyott, érzéketlen öntudatlan beteges csorda.

Legyél környezet tudatos!  Ez nem azt jelenti, hogy vasárnap elviszed a heti „műanyagtermést” a szelektív hulladékgyűjtőbe, hanem azt, hogy nem veszed meg!! Ahhoz, hogy a fenntartható fejlődés megvalósuljon, alapvetően kell a fogyasztásunkat átalakítani. A vedd meg és dobd el helyett a javítsd meg kell, hogy érvényesüljön.

Emlékszel az Internacionálé szövegére? „ A múltat végképp eltörölni…” Látod? Ezt tették velünk. Eltörölték a múltunkat, s most itt állunk finnugorokként, Augsburggal, Moháccsal, Trianonnal!

Hát, dobd el a „Magyar Tudományos Akadémia” hazugségait, áltörténelmét szánj rá időt, és tudd meg, hogy Te a föld egyik legnagyszerűbb nemzetének tagja vagy! Egy olyan nemzetnek, amelyik a legősibb nyelv hordozója, akik megtanították a nyugatot késsel, villával enni!  

….és most már fogyunk is! Ebben az a tragikus, hogy gyorsuló mértékben csökken a születések száma. Becslések szerint 2030-ra  fele lesz, mint a halálozás. Ez tudod mit jelent? Megpecsételődik a Magyarság sorsa. Ilyen súlyos népesség vesztésből már nem lehet kijönni. Amit a tatárok, törökök, Habsburgok, oroszok nem tudtak elérni, most sikerre viszi a globalista vállalati hatalom embertelen profit hajszoló gépezete. Kipusztítják a Magyarságot, és végleg eltörölnek bennünket.

Napjainkban a becsület, a tisztelet, az egymás megbecsülése, a szeretet, a családi összetartozás elveszett az értékrendünkből. Lett helyette a kapzsiság, az erőszak, az áskálódás, gyűlölet. Ma divat szinglinek lenni, kihasználni embertársunkat, lesöpörni, lenyomni, kifosztani….  Ma a magyar, a magyar ellensége, olyanok vagyunk mint az egymásnak fordított pisztolyok. A gyűlölet tüzek folyamatosan lobognak. Sorra alakulnak a megosztó politikai ambíciókat dédelgető szervezetek, s tömik a fejünket mindenféle baromsággal.


 ELÉG!

…talán még visszafordítható, ne adjuk fel!

Nem akarlak semmiről meggyőzni, csak azt kérem, gondolkodj el egy kicsit. Gondold végig, milyen világot hagyunk gyermekeinkre. Ne mástól várd a megváltást, mert senki nem fog segíteni… jelenleg a biztos pusztulásunk felé menetelünk. Ébredj fel végre!

 

….és képzelj el egy világot:

Egy olyan világot, ahol nem a megélhetésért, a túlélésért dolgozol, hanem a személyes fejlődésedért, a nemzetedért, az emberiségért, a civilizációért. Ahol nincsenek háborúk, éhség ahol mindenkinek megjár az egészséges élet.

Aztán tegyél érte!

Ki vagy Te? A törvényállam sorszámozott jelzáloga, vagy a Föld anya gyermeke? Hol az a határ, ameddig a törvénynek mondott embertelenségeket hajlandó vagy elviselni és hol az a határ, amikor kijelented, hogy önálló szuverén lény vagy, aki kivonul az általa soha el nem fogadott rendszerből. 100 ember renitens, 100.000 ember viszont képes megállítani az embertelen intézkedések sokaságát. A gondolat csendes forradalom, nem az utcákon, hanem a fejekben.

 
Itt az Izlandi példa:  IZLAND ? Miért nincs a hírekben ?  

(Mikor egyik Európai Uniós ország dől be a másik után vagy közelít a csőd felé, megingatva az eurót, befolyásolva az egész világot, a legutolsó dolog amit a hatalom szeretne, hogy példaként tekintsünk Izlandra.) 

Az államadósság egy mondattal visszafizethető! Hogyan? Nézd meg itt!

A világ "magától" nem változik meg, Te is kellesz hozzá! 

"Meg kell szüntetnünk a liberális-globalista világrend  pénz  és profit központú  világpusztító hamis rendszerét azzal, hogy egy másik értékrend alapján szervezzük meg az életünket és minden tevékenységünket abból a célból, hogy harmóniában, bőségben és közszabadságban éljünk. Vissza kell térnünk az ősi civilizációk értékrendjére, ami a harmónia fenntartását szolgálta."

Ismerd meg a Gondoskodó Magyarországot!

És nem fog rajtad semmilyen párt segíteni, mert egyszerűen nem tud. Csak mi  segíthetünk magunkon.

Nagy a felelősséged! Kimondhatatlanul nagy!

                                                                                      Juhász Zoltán 2012

 

estik_p2.jpg

 

 

A mappában található képek előnézete Fák, virágok

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Познавательная фотоподборка

Kennethliack, 2018.12.13 11:40

Всем привет!
Нашел удивительную подборку на этом сайте: http://limonos.ru :
[url=http://limonos.ru/tekhnologii_gadzhety/]скачать рабочие гаджеты[/url] современные технологии
[url=http://limonos.ru/arhitektura/]готическая архитектура[/url] памятники архитектуры
http://limonos.ru/8804-pervyy-bordel-s-seks-kuklami-v-parizhe.html [b] Первый бордель с секс-куклами в Париже [/b]
[url=http://limonos.ru/1652-15-zanimatelnyh-faktov-o-muravyah.html] 15 занимательных фактов о муравьях [/url] [b] 15 занимательных фактов о муравьях [/b]
http://limonos.ru/8050-kak-mozhno-ispolzovat-skotch-v-bytu.html

заказать создание сайта

SusanBep, 2018.12.07 18:30

Вечер добрый
Рады предложить Вам наши возможности в области раскрутки сайтов.
Конечно таких как мы достаточно, но не совсем...
Мы не забиваем голову клиенту заумными высказываниям и определениями, мы даем результат.
Наиболее подробно Вы можете ознакомиться на нашем сайте - https://seomafia.by

Подключить Интернет в Симферополе

telcopiefe, 2018.12.06 16:54

[url=https://ecrimea.net/voip]Офисные АТС[/url] в Крыму.
Компания [url=https://tritel.net.ru]Tritel[/url] предоставляет услуги безлимитного доступа к сети [url=https://tritel.net.ru/internet]Интернет[/url] для жителей Симферополя с возможностью подключения к сети на скорости 100Мбит/с.
[url=https://tritel.net.ru]Подключить интернет[/url] в Симферополе. Бесплатное [url=https://tritel.net.ru/ktv]кабельное телевидение[/url] в Симферополе. услуги [url=https://tritel.net.ru]безлимитного интернета[/url] всего за 360 рублей. У нас Вы можете [url=https://tritel.net.ru]подключить интернет[/url] всего за сутки.
[url=https://ecrimea.net/voip]Телефония в Крыму[/url].

Cialis Potenzmittel Shop Kelcell

Kelcell, 2018.12.05 17:13

Cheapest Viagra Overnight Shipping [url=http://ausgsm.com][/url] Propecia Precio Medicina Maximum Dose For Amoxil Association Amoxicillin Cephalosporin Dental Donde Compro Viagra Amoxicillin .25g Information Kamagra Livraison Rapide Achat [url=http://4rxday.com]canadian pharmacy cialis 20mg[/url] Chemical Mechanism Benzene To Amoxicillin Buy Clomid Pills Online In The Uk Cialis Without A Doctor Amoxicillin 500mg Times A Day Levitra Informacion En Espanol [url=http://orderciali.com]cialis[/url] Generic Amoxicillin Cephalexin Nephrotoxicity Cialis Without Prescription Canada [url=http://cialonlineno.com]cialis[/url] Venta De Viagra Y Similares Levitra Spezzare

смотреть сериалы в хорошем качестве 720

Hectorfax, 2018.11.30 11:18

Всем привет! прикольный у вас сайт!
Нашел русскую базу кино: [url=http://kinokub.net/]сериалы спрут смотреть хорошем качестве[/url]
Тут: фильмы 2019 смотреть хорошем качестве исторические новое http://kinokub.net/istoricheskiy/ список 2019
Тут: лучшие криминальные фильмы 2018 смотреть http://kinokub.net/kriminal/ список 2018
Здесь: [url=http://kinokub.net/multfilmy/]русские мультфильмы смотреть бесплатно в хорошем качестве[/url] лучшие мультфильмы 2018 скачать бесплатно через торрент список 2018
Тут: http://kinokub.net/news/9533-premera-treylera-dramy-zhertvuya-peshkoy.html [b] Премьера трейлера драмы «Жертвуя пешкой» [/b]
Здесь: [url=http://kinokub.net/news/3944-petti-lyupon-poyavitsya-v-strashnyh-skazkah.html] Пэтти ЛюПон появится в «Страшных сказках» [/url] Пэтти ЛюПон появится в «Страшных сказках»
Здесь: http://kinokub.net/news/4319-luchshie-filmy-festivalya-new-vision-pokazhut-v-kieve.html

бывшая сериал смотреть онлайн бесплатно в хорошем

Tommiecew, 2018.11.30 08:27

Привет всем! класный у вас сайт!
Нашел хорошую базу кино: [b] смотреть мелодраму черная кровь в хорошем качестве [/b] [url=http://kinovalenok.tv/]http://kinovalenok.tv/[/url]
Здесь: фэнтези в хорошем качестве hd 720 http://kinovalenok.tv/fentezi/ список 2019
Тут: [url=http://kinovalenok.tv/drama/]фильмы драма смотреть хорошем качестве бесплатно[/url] Сериалы драмы отечественные 2018 список 2018
Тут: Лучшие документальные фильмы бесплатно http://kinovalenok.tv/dokumentalnyy/ список 2019
Здесь: http://kinovalenok.tv/news/5410-gildiya-prodyuserov-obyavila-nominantov-na-svoyu-premiyu.html [b] Гильдия продюсеров объявила номинантов на свою премию [/b]
Здесь: http://kinovalenok.tv/news/4486-obzor-mezhdunarodnogo-boks-ofisa-24102610.html

Интересные фотоподборки

BruceTon, 2018.11.27 10:02

Здравствуйте!
Нашел интересные новости на этом сайте: http://watafak.ru :
[url=http://watafak.ru/prikoli_umor/]ютуб приколы[/url] приколы смех до слез
дизайн маникюра http://watafak.ru/dizajn/
http://watafak.ru/foto-prikoly-interesnoe/200-nepalskie-otkrytki.html [b] Непальские открытки [/b]
[url=http://watafak.ru/novosti-shou-biznesa/11601-kurban-omarov-perestupil-cherez-svoi-principy-i-priznalsya-na-ves-mir-v-lyubvi-ksenii-borodinoy.html] Курбан Омаров переступил через свои принципы и признался на весь мир в любви Ксении Бородиной [/url] Курбан Омаров переступил через свои принципы и признался на весь мир в любви Ксении Бородиной
http://watafak.ru/interesnoe/12138-samye-korotkie-voennye-kampanii-v-istorii.html

смотреть лучшие русские сериалы

KennethRegog, 2018.11.25 03:44

Приветствую! класный у вас сайт!
Нашел обширную базу кино: [url=http://inspacefilm.ru/]Лучшие аниме онлайн[/url]
Здесь: [url=http://inspacefilm.ru/fantastika/]фантастика 2018 смотреть бесплатно в хорошем онлайн[/url] фильмы про фантастика смотреть онлайн лучшие фильмы список 2018
Тут: [url=http://inspacefilm.ru/komediya/]лучшие русские комедии 2019 смотреть онлайн[/url] 2019 онлайн лучшие комедии список 2019
Здесь: смотреть бесплатно лучшие мелодрамы сериями http://inspacefilm.ru/melodrama/ список 2018
Здесь: http://inspacefilm.ru/drama/11006-filantrop-the-philanthropist-sezon-1-2009.html [b] Смотреть Филантроп / The Philanthropist (Сезон 1) (2009) онлайн бесплатно [/b]
Тут: [url=http://inspacefilm.ru/priklyucheniya/5927-bibliotekari-the-librarians-sezon-1-2014-2015.html] Библиотекари / The Librarians (Сезон 1) (2014-2015) онлайн [/url] Смотреть Библиотекари / The Librarians (Сезон 1) (2014-2015) онлайн бесплатно
Здесь: http://inspacefilm.ru/melodrama/8713-schepotka-perca-politiki-kouzina-2003.html

фильмы и сериалы онлайн в хорошем качестве

Michaelequig, 2018.11.18 12:26

Привет! интересный у вас сайт!
Нашел русскую базу кино: [b] посмотреть хорошие фильмы ужасов бесплатно [/b] [url=http://kinokub.net/]http://kinokub.net/[/url]
Здесь: [url=http://kinokub.net/otechestvennyy/]онлайн фильмы хорошем качестве отечественные[/url] лучшие онлайн фильмы бесплатно отечественные список 2019
Здесь: кино новинки 2018 бесплатно в хорошем http://kinokub.net/novinki/ список 2019
Здесь: В хорошем качестве hd лучшие приключения http://kinokub.net/priklyucheniya/ список 2019
Здесь: http://kinokub.net/semeynyy/4652-hannes-i-myshinyy-sherif-die-tigerenten-bande-2011.html [b] Смотреть Ханнес и мышиный шериф / Die Tigerenten Bande (2011) онлайн бесплатно [/b]
Тут: http://kinokub.net/news/10286-rezhisser-krida-snimet-film-o-supergeroe-marvel.html

Чип тюнинг ОБУЧЕНИЕ,заказ ПРОШИВОК ЭБУ,оборудование для чип тюнинга

ValeriaCat, 2018.11.01 11:20

Рады видеть Вас!!!
---------------------------------------------------------------
[b]Желающих обучаться чип-тюнингу становится больше.
Причина в увеличении количества клиентов. Чип-тюнинг
приобретает популярность среди водителей России и СНГ.
Мифы и предрассудки исчезают. Количество желающих делать
чип-тюнинг растет. Соответственно увеличивается поток
заявок на обучение.[/b]
----------------------------------------------------------------
Основное направление нашей компании является [u]Чип тюнинг[/u]
----------------------------------------------------------------
[b]у нас вы можете
1)пройти полное и качественное обучение чип тюнингу
2)приобрести все необходимое оборудование для чип тюнинга
3)Мы занимаемся изготовлением модифицированных прошивок на заказ
,это тюнинг прошивки Stage1,Stage2,удаление ЕГР,ДПФ,перевод на
евро2 и прочих систем.
ролик на ютуб про нас[/b] https://youtu.be/f-6RKYIEueY
----------------------------------------------------------------
Для тех кого заинтересовало нашей предложение по обучению,а
так же по калибровке прошивок ЭБУ разных марок.
----------------------------------------------------------------
ГРУППА В СКАЙПЕ https://join.skype.com/ebE4I1Bdc0by
[b]наши контакты:
1 skype:autoteams2
2 skype:logdog4ik
3 email:autoteams@ya.ru
4 в контакте: https://vk.com/autoteams
5 официальный сайт:http://autoteams.ru
6 наш форум : https://autoteamsforum.ru/index.php
7 viber,WhatsApp: по запросу
8 магазин оборудования для чип тюнинга:http://autoteamsshop.ru/
9 магазин тюнингу прошивок:http://carfiletuning.ru/ [/b]

бесплатно прошивки на ВАЗ https://yadi.sk/d/sPSccx1SRWXiQQ
----------------------------------------------------------------
Для осущевствления заказа прошивки обращятся на указанные выше контакты!

КУПИТЬ качественное ДОРАБОТАННОЕ оборудование ДЛЯ чип тюнинга МОЖНО ЗДЕСЬ http://autoteamsshop.ru/

[url=https://radikal.ru][img]https://b.radikal.ru/b13/1809/95/297676219fb4.jpg[/img][/url]
Glad to see You!!!
---------------------------------------------------------------
[b]there are more people who Want to learn chip tuning.
The reason is the increase in the number of customers. Chip-tuning
it is becoming popular among drivers of Russia and CIS.
Myths and prejudices disappear. The number of people willing to do
chip tuning is growing. The flow increases accordingly
applications for training.[/b]
----------------------------------------------------------------
The main direction of our company is [u]Chip tuning [/u]
----------------------------------------------------------------
[b]here you can
1) pass a full and quality training chip tuning
2) purchase all necessary equipment for chip tuning
3)we are engaged in production of the modified firmwares to order
is tuning the firmware Stage1,Stage2,remove EGR,DPF,transfer to
Euro2 and other systems.
video on YouTube about us [/b] https://youtu.be/f-6RKYIEueY
----------------------------------------------------------------
For those who are interested in our offer of training, and
also on calibration of ECU firmware of different brands.
----------------------------------------------------------------
[b]our contacts:
1 skype: autoteams2
2 skype: logdog4ik
3 email:autoteams@ya.ru
4. https://vk.com/autoteams
5 official website: http: / / autoteams.EN
6 our forum : https://autoteamsforum.ru/index.php
7 viber, WhatsApp: on request
8 chip tuning hardware store: http: / / autoteamsshop.EN/
9 shop tuning firmware: http: / / carfiletuning.ru / [/b]

free firmware on VAZ https://yadi.sk/d/sPSccx1SRWXiQQ
----------------------------------------------------------------
For the implementation of the order firmware will apply to the above contacts!

BUY quality MODIFIED equipment FOR chip tuning HERE http://autoteamsshop.ru/

Test, just a test

Willisdot, 2018.10.31 17:53

Hello. And Bye.

Установка и ремонт домофонов в Москве

Stacysmono, 2018.10.28 12:49

Установка и ремонт домофонов в Москве
[url=http://xn--d1aiggfeba7cwc.xn--p1ai]домофон цифрал без ключ Москва тел: 8(495)248-01-88[/url]

What is a conformist blood oppression

AAlgombhoiliow, 2018.10.11 21:34

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/generic-cialis-le-moins-cher/

Best Spa japanese in Manhattan

EROAdjurdy, 2018.09.14 11:14

The salon nuru calls visit one of the varieties massage, is what we do. What is an couples massage interested in everyone. vacuum massage jars is the art to give for bliss. You be surprised to that,what ocean enjoyment can experience from adopting massage. In salon of erotic massage anticellulite massage masseurs will hold best massotherapy.

How is it done, and is there something exotic? We will tell you all about him that you wanted to know |Our adult massage is visited not only by men but also by women, and also by couples. You necessarily want to use only this infinitely … Our primary а task this is to please you personally magical luxury japanese massage. Separate approach to all yours requirements and standards.

The beautiful women our the salon will give you an unforgettable experience. The salon is a place of rest and relaxation. Such Aqua massage, as in principle, and relaxation, influences on specific elements human body, this give a chance people become less tense. Stop your choice not on one masseuse, choose two girls! Choose for yourself masseurs what I liked, both professional and professional abilities!

Spa center in Empire State we represent chic Spa rooms with comfortable interior. All of these apartment promote be you you are staying with us not attracting the attention of other customers.

We have a showroom in NY. Girls Hailey :
[url=https://japanese.manhattan-massage.com]japanese massage parlour[/url]

Познавательная подборка

Rolandfub, 2018.08.24 06:34

Привет!
Нашел познавательную фотосессию на этом сайте: http://himaan.ru :
http://himaan.ru/foto-prikoly-interesnoe/703-karikatury-olgi-gromovoy.html [b] Карикатуры Ольги Громовой [/b]
[url=http://himaan.ru/foto-prikoly-interesnoe/1583-tradicionnaya-kuhnya-velikobritanii.html] Традиционная кухня Великобритании [/url]
http://himaan.ru/foto-prikoly-interesnoe/6374-konkurs-na-samye-komediynye-snimki-zhivotnyh.html

Новости политики Европа

Henryshawl, 2018.08.16 16:05

Здравствуйте! Класный у вас сайт!
Нашёл познавательное в сети:
http://enewz.ru/news/12606-strany-briks-nachali-konsultacii-o-sozdanii-analoga-swift.html [b] Страны БРИКС начали консультации о создании аналога SWIFT [/b]
http://enewz.ru/news/11855-korvet-soobrazitelnyy-ustroil-morskoy-boy-pod-nosom-u-nato.html
http://enewz.ru/news/5818-moesk-obnovit-pochti-600-km-raspredsetey-na-yuge-podmoskovya.html
Ещё много интересного по теме нашел тут: [b] [/b] http://enewz.ru/

очистные сооружения для частного дома

TVPArtenry, 2018.07.22 18:09

Завод ёмкостного оборудования ТВП выпускает резервуары для очистных сооружений на собственной индустриальной базе в Стране. Резервуары для очистительных сооружений, предлагаемые нашей концерном, могут решить цели содержания запасов влаги и очистке стоков от загрязнений.
Наш завод ТВП производит ёмкостное оборудование по вашим проектам, также мы производим емкостные резервуары и оборудования по заводским стандартам.

В наличие есть емкости из нержавеющей стали которые вы можете заказать.

Очистные сооружения от ТВП это надёжное оборудование, которое производится в г.Самара и поставляется в города России.
ТВП не только производим это оборудование на заводе, но и устанавливаем, обслуживаем, и проводим своевременную эксплуатацию емкостей под воду.
Цена на аккамулирующие емкости емкости всегда влияет от объёма и прочих оценок которые вам потребуются

разработка очистных сооружений: [url=https://tvpmos.ru/]работа очистных сооружений[/url]

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

AlbertCix, 2018.07.19 12:38

The men's prostate is central to the section of a male's reproductive :. It secretes fluids that help the transportation and activation of sperm. The prostate gland is found just in front of the rectum, below the bladder and around the urethra. When there is prostate problem, it is usually really miserable and inconvenient for your patient as his urinary method is directly affected.

The common prostate health issues are prostate infection, enlarged prostate and cancer of the prostate.Prostate infection, also referred to as prostatitis, is the most common prostate-related condition in men younger than 55 years. Infections with the prostate gland are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis will be the least common coming from all forms of prostate infection. It is caused by bacteria located in the large intestines or urinary tract. Patients can experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by utilizing antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to alleviate the swelling.

Chronic bacterial prostatitis can be a condition connected with a particular defect inside gland and also the persistence presence of bacteria inside urinary tract. It can be brought on by trauma on the urinary tract or by infections from other areas with the body. A patient may experience testicular pain, spine pains and urination problems. Although it is uncommon, it may be treated by removal of the prostate defect as well as the employment antibiotics and NSAIDs to deal with the redness.

Non-bacterial prostatitis is the reason approximately 90% of prostatitis cases; however, researchers have not yet to create the sources of these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur due to unknown infectious agents while other believe that intensive exercise and high lifting may cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an appropriate diet is important. These are some of the steps you can take to maintain your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is necessary for health and wellness and this will also keep your urinary track clean.

2. Some studies claim that several ejaculations per week will help to prevent cancer of prostate.

3. Eat beef without excess. It has been shown that consuming a lot more than four meals of beef a week will increase the risk of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an effective diet with cereals, vegetable and fruits to be sure sufficient intake of nutrients essential for prostate health.

The most crucial measure to consider to make certain a healthy prostate is usually to select regular prostate health screening. If you are forty years and above, you should choose prostate examination at least 12 months.